ebrutaskin Selam arkadaşlar ilk gebeliğim bebek gelişmediği için kürtajla sonuçlandı. Şimdi 8+3teyim ama kesemin bebekten büyük oldugunu söyledi doktor. Bu sorun mu dediğim de hasarlı bebeklerde olur dedi başına gelen var mı kese sonradan düzelir mi
O1gencanne ebrutaskin kese bebekten küçükmü olurmuş normalde😃🤷🏼♀️Kese yanı bu tabıkı bebekten buyuk olcak.doktoruna sor bakim online eğitimlemi doktor olmuş😅 bence (2 cocuk annesi olarak) bu bir sorun değil.gerekrse doktorunu değiş.
ebrutaskin O1gencanne detaylı ultrasona girdiğimde de hemşire aynı şeyi demişti kesem bebekten 2 hafta büyük demişti takip edicez dedi
O1gencanne ebrutaskin kuzum değiş bence doktorunu ultrasondan ultrasona fark var.belkı fazla ölçtü bıseyı.benım cocuklarımdada benzer durumu yaşadım.doktor değiştm ve sağlıklı oldugunu gordm bebeğimin.oyuzden değişmek gerekir bazen.
O1gencanne ebrutaskin banada kalbı atmıo dedı ultrasonu cok kotuydu goruntu olarakta bebeği zor bulmuştı😂 haftaya duymazsak alttan bakıcam dedı.duymasa beni kürtaja yoneltcek.bı uyuz oldm o doktorA haftaya gıtmedım.3 hafta sonra başka doktora gıttm gayette kalbı duyuluo sağlıklı hersey yerınde.bAk yarın doğuruyorum😂 yanı zaman hızlı gecıyor boyle şeylere takılıp stres yaparsan bebeğin ilk etkılenıo.oyuzden hıc fırsat verme.hanı doktor değişrsn hepsı aynısını soyler bılemem anladınmı🍃☘️
ebrutaskin O1gencanne anladım evet değiştirmekte fayda var bakalım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizde bebeğinizi
ebrutaskin ucr13 merhabalar hayır çok şükür hiç bir sorunumuz yok sanırım bu tür şeyler 12.haftadan sonra düzeliyormus. Şimdi 27 haftalık olduk çok şükür
Ealmass Kızlar merhaba bu gun kontrole gttim keseyi gorduk 5 haftalikmis dokrorum rahmin üstüne yerleşmiş dedi dusedebilir orda da gelisebilir yada asigi ine bilir dedi böyle bir durumda olan varmiydi. Haftaya tekrar cagirdi. Moralim çok bozuk