Adana’da özel bir hastanede hemşire olarak çalışıyorum. Doktorum çatımın dar olduğunu bundan dolayı sezeryan olmamım daha uygun olduğunu söyledi bende doktoruma güvendiğim için onayladım. 21 Eylül sabahına gün verdi. Heyecanla Şafak sayarken üzerinden günler geçti bile… 21 Eylül sabahı saat 09:30 da yatışım yapıldı odama geçtiğimde hastanede çalışan bütün hemşire arkadaşlarım yanıma gelmişti heyecanla alınmamı bekliyorduk. Saat 11:10 da ameliyathaneye alındım. 5 tane hemşire arkadaşım da girdi benimle beraber ben eşimi istediğimi söyledim birazdan alınacak dediler. Spinal anestezi için oturdum asla acımadı hissetmedim bile ardından hemen uyuşmaya başladım heyecandan tansiyonum çok yükseldi eşimi aldılar içeri. Elimi tuttu doğum boyunca arkadaşlarım yanımdaydı biri elimi tutuyordu biri saçımı okşuyordu. Çekişmeleri hissettim, o sırada başım döndü midem bulandı tansiyonum düşmüştü, hemen toparladılar ve 11.40 bebeğimin doğum saati ağlama sesini duyunca beni ağlama tuttu.. ten teması ah o ilk an asla tarif edilemeyen duygu( allahım herkese o duyguyu yaşatsın) eşimde bende ten temasında ağladık. Sonra arkadaşlarım ben dikilene kadar bebeğimi giydirdiler fotoğraflarını çektiler, doğum videomu bile çekmişler bende ne kadar soğuk kanlıysam kendi videomu izledim😂 sonra bebişimi sedyede kucağıma verdiler beraber ameliyathaneden odamıza gittik. Bol bol nescafe tüketmemi söylediler, kayısı tüketmemi söylediler dediklerini yaptım. Sütüm çok şükür hemen geldi çünkü öncesinde hep ılık suyu bir kaç dk omuzlarımdan göğüsüme akacak şekilde tutuyordum bunun etkisi oldu. İlk ayağa kalkış benim için hiç zor olmadı kalktım tam uyuşukluğum geçmediği için bir iki adım atıp geri yattım. Ardından uyuşukluğum geçince kendim kalktım tuvalete kendim gittim insanlardan ne kadar çok destek alırsam o kadar tembelleşecektim, gece boyu bol bol yürüdüm. Bebeğim ilk gece sabaha kadar ağladı asla susmadı ve ben hep bebeğime baktım emzirdim altını değiştirdim hepsini kendim yaptım yapmak istedim çünkü sonrasında tek kalacaktım. Annemle eşim refakatçımdı Allah ikisinden de razı olsun biri ağzıma su veriyor biri meyve suyu veriyor öyle öyle derken gece boyu benimle uyumadan sabahı ettik. Öğlen vakti taburcu olduk evimize geldik. Hiç yatağa girmedim normal ayakta oturarak geçirdim ev işi yapmadım bir tek yani onun dışında Her şey yaptım. Bebeğimin altını açtım, sütünü verdim, duşa girdim tek başıma. Aslında psikolojinin hastalıklar ve ameliyatlar üzerinde çok etkisi olduğunu anladım çünkü uzanınca kendimi daha hasta ve yorgun hissediyordum ama bir duş alıp üzerimi giyinince her şey çok daha güzel oluyordu. Güzel düşünün her şey güzel oluyor. Çok şükür şuan çok iyiyiz her şey yolunda darısı sizlere🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌸🌸