ayseyilmazkoc Merhaba Arkadaşlar, Henüz 5haftalık hamileyim 1 haftadır da Gebelik sigortasıyla ilgili araştırmalar yapıyprım yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsız kaldım, gebeliği öğrendikten sonra sigorta yaptıranınız varmı?
damlassu ayseyilmazkoc biz de düşündük ama sigortalar çok az hastaneyle anlaşmalı. Benim gittiğim hastaneyle anlaşması olmadığı için vazgeçtim.
Yarenn92 ayseyilmazkoc ben hamile kalmadan yaptırmıştım Anadolu sigortasını baya faydasını gördüm tek sıkıntı 10 hakkın oluyor diyelim ki 1 sefer kontrol kaydı açıldı 9 gün boyunca sigortanın karşıladığı tüm tahlilleri karşıladı iyikide yaptırmışım
Mrv5746 ayseyilmazkoc Gebelikten sonra sigorta yaptırmanız bir işe yaramıyor gebelik haberını almadan en erken 1sene dolması gerekıyor sıgortayı yaptrdıktan sonra o şekilde sigorta hakkını kullanabılıyorsunuz
Tugcecanan ayseyilmazkoc gebe kalmadan önce yaptırmanız gerekiyordu. Sigortadan faydalanabilmek için şirketler şart koşuyor hamile kalmadan en az 6 ay öncesinde yaptırmanız lazım diye. Özel Hastaneleri arayıp Doğum paketlerini sorabilirsiniz, bu süreçte en mantıklısı o oluyor eğer devlet takipli değilseniz
ayseyilmazkoc damlassu bizde düşünüyoruz henüz daha 6haftalığız. Araştırma içerisindeyim. Demir sağlık sigortası adı altında bir firmayla konuştum cazip gibi geldi ama internet yorumları korkuttu o yüzden eminde olamadım
Yasolinnn Bildiğim kadarıyla sigorta şirketleri önce sözleşme imzalayıp 1 yıl sonra doğum paketini hayata geçiriyorlar. Yani imza attığınız andan itibaren 1 yıl geçmesi lazım
ayseyilmazkoc Demir Sağlık sigortasının İki can hamilelik sigortasu adı alyında bir paketi var, anlaşmaı olduğu hastanelere göre değişiklik gösteriyor bu bahsetmiş olduğum gebe kaldıktan sonra alınan bir paket, acaba kullanan bilen var mı
damlassu ayseyilmazkoc ben de yorumlardan ve hastane sınırlamasından etkilendim vazgeçtim, zaten çok bi fiyat farkı da oynamaz diye hesapladık biz. Sigortacı arkadaşıma da sordum ama gerek yok dedi.
ayseyilmazkoc @“damlassu” ya Türkiye de hetan fiuatlar değiştiği için 6ay önceki doğum fiyatı ile şuanki fiyat arasında 3bin fark var, o yüzden biraz aynı fiyata denk gelmiyor gibi daha mantıklı gibi geldi e bunun randevğ ve tahlilide söz konusu olınca doktorlarda çok ucuz değil ve onların mauyne fiyatlarında da değişiklik olduğundan fiyat olarak mantıklı geldi ama nette karar veremedik 🤔🤔