Baymehal minikerdeminannesi demekki bazı şehirler daha çok yardımcı oluyor istanbulda sadece yenidoğan paketi var süt ise 3-6 yaş arası
gulin-35 minikerdeminannesi izmirde beledıye verıyor altıncı aydan ıtıbren muhtara basvuruyorsun aylık dort paket gelıyor baska yerlerde nasıl bılmıyorum
nurellaa212 minikerdeminannesi Ben Gaziantep’deyim canım hamileliğimi öğrendiğimde sağlıkocağı hamile olduğuma dair bi kağıt verdi bu başvuruda kullanacağım ve watsap üzerinde bu kağıdı onların numarasına attım kaydım oluştu o günden beri 6 haftada bir geliyor
Seyma_ss Bulunduğun şehrin belediyesi gönderiyor ben Gaziantep te yaşıyorum gebelik bildirmek için sağlık ocağına gittiğimde benim adıma hemşire başvurdu başından beri geliyor normalde ayda 1 diyorlar ama 2 ayda bir getirdiler bana hep
Reyhosunannisi Ben Antep’te yaşıyorum gebeliğimi öğrendiğimde sağlık ocağı söyledi başvuru yaptığımda 10 haftalıktım başvurudan 2 gün sonra 12 litre süt geldi 6 haftada bir geliyor gününü dahi şaşırmadan geliyor sağolsunlar çok güleryüzle veriyorlar
Seyma_ss minikerdeminannesi ben adanalıyım normalde orda yok mesela belediyeyi arayabilirsiniz onlar söylüyor varsa yada yoksa ve bir şart gerekmiyor bütün hamileler alabiliyor
Hatiyce minikerdeminannesi izmir de var süt kuzusu kampanya adı 1-4 yaş arası her cocuğa ayda 6 lt süt geliyo belediyeye başvuruluyo bazen 2 ayda 1 geldiğide oldu gelmeyen aydan itibaren hepsini toplu getiriyolar
nurellaa212 minikerdeminannesi bi markası yok belediye ismi falan yazıyor Anneye süt bebeğe can, mavi kutulu
cimcimemmmm nurellaa212 valla oyle olsa cok iyi olur. Esim süt yumurta taşımaktan Hele de bu krizlerde