kbrnrcglr Kızlar ovülasyon testim doğrumu bugünü değerlendirmem lazımmı bugünün çizgisi sizce bellimi bilemedm bana yardımcı olabilir misiniz? Kaç gündür yapıyorum ama geç mi yumurtluyorum ben böyle bi durum olurmu 🙄
arirangg kbrnrcglr Yumurtlama olmamış. İki çizgi de belirgin olunca yumurtlama günü oluyor. Yapmaya devam edin. Ama şunu da unutmayın ki her ay yumurtlama olmaz. Bu ay hiç görmeme ihtimaliniz de var
nur-nurr38 kbrnrcglr devam edin belki geç yumurtlarsınız hiç belli olmaz ikiside kıpkırmızı oluyor pik olduğunda onu görene kadar devam edin
Deletedmom_85 kbrnrcglr adet olana kadar yapmaya devam edin bence. Ne zaman olacağı belli olmaz. olur diye tahmin ediyorum ama
arirangg kbrnrcglr Doğamız gereği öyle canım ve bu normal. Her ay yumurtlama görmüyoruz. Ben de çok testler yaptım 3-4 ay görmediğim olurdu. Bu arada testleri öğleden sonra ve her gün aynı saatlerde yap. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını azalt
kbrnrcglr arirangg testin kağıdında sabah ilk idrarınızı yaptıktan sonra saat 11 de testi yapın en iyi sonuç için diyordu doğru değilmi öğlen yapınca mı daha doğru oluyo 🙄 aynen testten önce sıvı alımını azaltın da diyo
arirangg kbrnrcglr Belli saatleri var. 11 ya da öğleden sonra ama bence öğleden sonra daha iyi. LH hormonu öğleden sonra daha fazla oluyor vücutta
kbrnrcglr Sureyya1 peki yumurtlama günüm geldiğinde 3-4 günü değerlendiriyimi yoksa dediğin gibi bi durup bi öi değerlendiriym🙊