Mrv_77_77 Betulhdvrd cybex in kabin boy bebek arabası düşünebilirsin canım pusette takılıyor bebeğin küçükken pusetle büyüdüğünde kabin boyunu kullanıyorsun biraz tuzlu ama sen bilirsin
AnneyimmBen Arslanturknuray civilden baby enzo bebek arabası aldık kullanışı oldukça rahat ağırlığı çok değil katlanması kolay kumaşı ve iç süngeri aşırı pofuduk ve kaliteli biz çok beğenerek aldık uzun uzun araştırdık alırken
Leyla001 Betulhdvrd kullanılır canm ben ikşnclye de kullanacağım gayrette hafif güzel 6 kg ağırlığı var ilk kızımda kullandım şimdi oğluma kullanacağım
Havvaa06 Arslanturknuray baby 4 Active aldım normal çift yönlü olarak da kullanılıyor traverten sistem olarak da kullanılıyor fiyatına ürüne göre uygun
miracyusufveberilmoms Arslanturknuray ebebek markası baby travel var bizde çok memnunum oğlumdan kalma yine onu kullanırım.
Smhpolt Doona almayı düşünüyoruz Daha hamileliğim yeni olduğu için almadık Bebek arabası düşünenlere öneririm Hem bebek arabası hem puset hem de araba koltuğu olabiliyor Bu yüzden tercih ediyorum. Üçü bir arada
ilknuribrahimbelis Edilek araba koltuğu olarak derken? Zaten travel sistem linkini attığım ürün pusetiyle beraber tabikide arabada da kullanılıyor. Ama araba koltuğu ayrı bir şey🤗 attığım linkten inceleyebilirsiniz .
ilknuribrahimbelis Edilek!https://mutluresim.com/images/2022/10/01/69bVX.png. Açıklamasını okumanızı tavsiye ederim
aychaa dyt-tugce Merhaba Ankarada sadece bebek house mağazında var oradan aldım. İndirim vardı pusette biz alırken 18bine geldi ikisi umarım devam ediyordur indirim
limoncicegimFO Arslanturknuray bu iki arabayı beğeniyordum geçen gün gidip mağazada ikisini denedim kahverengi olan çok ağır geldi bana siyah olan daha hafifti siyah olan daha kullanışlı geldi onu alacağım E bebek mağazasında
Leyla001 limoncicegimFO bunlar çok kullanışsız bana göre ağır parça parça bide dolmuşa binerken de zor oluyor
Imu Kraft lima alacaktım fakat fiyatı yüksek geldi. Baby care aldım. Nedeni ise uygun ve kibar olması. Belki katlanınca minnacık kalmayacak ama bebeğim arabada durmayı sevmezse eğer verdiğim paraya üzülmeyeceğim