Birgul Lidia pusetsiz zorlanmıcak mısınız, biz hastaneden pusetle çıktık araba da onu kullandık. Oto koltuğuna 5-6 aydan önce koyamazsınız ki. İlk doğduğu zamanlarda arabaya koyulmuyor küçük oluyolar çünkü
Mello29 Arslanturknuray Benim esim denizci oldugu icin uzun süreler evde olmayabiliyor bu yüzden benim önceligim hafif olmasi ve kolay açılıp kapanmasiydi ayrica cift yönlüde olsun istedim ve baktiklarim arasinda en cok hosuma giden kaliteli saglam hissettiren bagi neo oldu tabi daha kullanmadim ama gerçekten cok begendik tekerleri olsun oturma yeri olsun cok kaliteli ve şık
Mucizelermumkun Mello29 ben de bu modelin grisini düşünüyorum. Baktıklarım arasında en hafif ve kaliteli buydu. Yakından nasıl aldığınıza memnun musunuz
Armommy Arslanturknuray Kanz K-Go travel sistem bebek arabası. Kızım için aldık, konforu, kolay katlanabilir oluşu, araba koltuğu olması ve her yeri takılıp çıkarıyor değişiyor. İyi ki almışız.
Seyma0323 Armommy aynısını aldım canim🥰 oturma unitesi ile katlanmasıda güzel uçak yolculuklarda falanda kullanılır
Bsrayl Honeyballl iç haznesi için kısa diye yorumlar okudum 9 aylık bebeğin başı tenteye değiyor vs diye kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi
meri01 Bsrayl bagi neo yu inceleme fırsatım olmuştu fakat oturma kısmının küçük olduğunu düşündüğüm için bagi easyfold 2 aldım. Pusetini de aldım. Gayet hafif ve sürüş olarak rahat bir bebek arabası katlanınca çok fazla yer kaplamıyor tavsiye ederim.
Honeyballl Bsrayl hangi iç kısmı ana kucağı mı? Yoksa normal bölüm 1 yaş itibariyle kullanılan yer mi? 🤔🤔
poncikmom Bebek arabaları o kadar pahalı ki..🤦🏻♀️ Ben de şansıma letgodan aldım. Aldığım kişi çok temiz kullanmış🌸. Kraft model travel sistem pusetiyle beraber 700’e aldım.🤭:))
Demetaltunay Uzun araştırmalar sonucuyla Bagi nanofold2 aldık. Hafifliği ve kapanma şekli bizim için önemliydi ve tavsiye ederim 🥰
Tatli1dunya Araştırdık ve 4baby cool travel sistem tercih ettik yorumlar güzeldi kargo gelecek bakalım.