Ecegksu Arslanturknuray bunun üzerine çok düşündüm ve çevreminde tavsiyesine göre kabin boy almaya karar verdim marka henüz aklımda yok daha 4 aylığım travel sistem düşünüyordum vazgeçtim görüntü için rahatsız bir araba tercih edemem
Burcumusic91 Arslanturknuray peg prego maybach aldık , kullanım açısından çok pratik , çift taraflı kullanılabiliyor zaten bütün özellikleri YouTube’da var
Naz_dem Arslanturknuray Joie versatrax tercih ettim travel sistem koltugun hem arkaya hem öne dogru çevrilmesi hemde kolay şekilde açılıp kapanması beni cezbetti tipide zarif hoşdu
Armommy ardenmom açılış kapanışı çok pratik, kurulumu da öyle hiç pişman olmadım. Çok beğendim tekerlekleri çok rahat her yöne dönüyor.
melisa_dzgn61 silver cross kullanıcam teyzemizden hediye geldi ama Türkiye de her yerde yok sanırım belli mağazalarda var🥰
limoncicegimFO Leyla001 kullanmadığım için bilmiyorum cnm da siyah olan hafif kullanışlı gibi geldi bana o yüzden onu alacağım
Twinstoddlermom 29102020--- prego İbiza travel sistem aldım ben başka bir arkadaşım da ikizleri için kullanıyordu ondan görmüştüm o memnundu biz de memnun kalırız inşallah ☺️
gul1201 Arslanturknuray biz doona aldık hem çok hafif hem çok kolay kullanımı olduğu için eşim yokken de ben rahatça toplu taşıma kullanarak gezebilirim diye
Bekaranne Arslanturknuray doona aldım henüz kullanmak nasip olmadı ama bütçen el veriyorsa almalısın çok hafif kolay katlanıp açılıyor minyon insanlar için üretilmiş resmen koca hantal arabaları hiç sevmiyorum
Honeyballl Bsrayl aaa ilk kez duyuyorum umarım yaşamayız öyle bir şey 🙄🙈 teşekkür ederim dikkat edicem buna