ilknuribrahimbelis Arslanturknuray Yoyko Ultimate Travel Sistem Bebek Arabası 3 in 1 Gri Silver https://www.hepsiburada.com/yoyko-ultimate-travel-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000TKF01?url_src=ios-product-detail Ve şuan sepette düşüyor çevremdeki çoğu kişi Yoyko marka kullanıyordu bütçemiz için aslında fazlaydı ama indirime girince kaçırmadık😅
Yenibirannee Arslanturknuray valla benim görümce hediye aldi istedigim araba prego travel sistemliydi gidip en dandik arabayi almis bebeğimle ilgili pisman oldugum tek seydir araba çünkü hep siz kullancaksiniz hele gezmeyi seviyorsaniz güzel kaliteli bisey alin derim 3 tane araba değiştirdim genede bakıyorum rahat sürüş olan bir araba.. burdan takip edeyim bari anneler hangisinden memnun
Cicilibicili Arslanturknuray ben ilk başta pierre cardin twist plus kullandım ama malum travel sonra çok kullanışsız oldu. Şuan chicco goddy plus kullanıyorum çok memnunum ❤️
Ozge_5516 Yenibirannee keske size sorup hangisini alacaksan onun parasini size verip istediginizi alsaymissiniz😃 neyse hediye hediyedir en azndan dusunup almış bize hic bisey yok 😅😅😅
Kerimesayn Yenibirannee valla herkesin attıgını inceledim çok pahalılar 5 binler havada uçuşuyor ben 2200 e aldım üstelik triver sistemli onların aldıklarıyla aynı sürüş kalitesi on numara evde sıkıldıkça sürüyorum 😂😂 o kadar rahat dönüyor ki öneririm. Baby Home 940 Corso Çift Yönlü 6 In 1 Travel Sistem Bebek Arabası https://www.hepsiburada.com/baby-home-940-corso-ift-ynl-6-in-1-travel-sistem-bebek-arabasi-p-HBCV00000SQ0EJ?magaza=Ayhan+%C3%87ocuk&url_src=ios-product-detail
cerenimmo Cicilibicili neye göre travel sistem bebek arabası kötü. Ocak sonu gibi Allah nasip ederse doğumum olacak bende kararsızım travel sistem mi yoksa baston sistem mi alsam diye. ilerleyen zamandada hem rahat hem kullanışlı hem hafif olması amacıyla kararsızım
Ftmmma @Arslanturknuray e bebeğin kendi markası olan baby plus galaxy travel sistem bebek arabasını aldık yorumlar güzeldi mağazadan bakıp aldık inşallah doğru tercihdir kullanıp göreceğiz inşallah 😊
1Busenur1 zeynepmom34 merhaba nereden aldınız acaba çok beğendim bende bebek arabası bakıyorum şuan da
Esraayy Bende baby plus canyon travel aldım ancak daha kullanamadım kullanıcı yorumlarona bakarak aldım kolay kullanımı için tercih ettim 🤗
Aa-44 Resim. Yükleyemedim buraya beceremedim de joie extoure travel sistem aldım e bebekte çok güzel takma çıkarma yok puseti arabaya takıyon çıt diye bence bakın kullanışlı
Aksoyftm Arslanturknuray Aa-44 joie crome markasini tercih ettm .. bnde cook uzUn arastirmalar yaptm .. sonunda bu modele karar verdim
Kullanici55 29102020--- ben pierre cardin vovvo ikiz bebek arabasi var aparatla ikiz arabası yapılıyor istediğin zaman da ayırıp tek kullanıyorsun ondan almayı düşünüyorum her açıdan daha kullanışlı pierre cardinden daha ince bebek arabasi bulursam onu aparqtla ikiz arabasi yapabilirim
Twinstoddlermom 29102020--- prego İbiza travel sistem aldım ben başka bir arkadaşım da ikizleri için kullanıyordu ondan görmüştüm o memnundu biz de memnun kalırız inşallah ☺️
Bahaaaar Kraft lima aldım cok hafif cok kullanışlı istediğim tüm özellikler arabada mevcuttu onu tercih ettim
Ceromico Biz de çok araştırdık. Bugaboo bee 5 hem ağırlık hem de komfor açısından iyi geldi. Cybex ana kucağıyla, bugaboo bee 5 aldık