Ssudde Hanımlar dün 2-3 sefer belime adet sancısı gibi sancı girdi birde arada karın ağrılarım oldu 31 haftalığım böyle bu şikayetler normalmi bu haftalarda?
findiklibadem Ssudde bende 35. Haftamdayım 34den beri son bi haftadır ara ara adet ağrısı gibi sancı giriyor karnıma, kasıklarım ağrıyor hele dün akşam ağrıdan ağlatacak noktadaydı uyuyunca geçti, doktoruma sorucam bunlar doğuma hazırlık olabilir
zuhaall Ssudde ben 16+4 üm benimde kasık ağrım var 2 gündür ablam ya üşütmüşsündür ya da adet dönemine denk gelmiştir dedi ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ama hamilelikte adet dönemlerinde böyle ağrılar olabiliyormuş
Ssudde findiklibadem Ya benim haftam küçük daha😔 doğum olursa çok korkuyorum daha küçük diye ben zaten serklajlıyım erken doğum riskim var.
findiklibadem Ssudde eğer riskli gebelikse ve bu regl sancısı gibi sancı sık sık giriyorsa bence doktora gidip bi danış ne olur ne olmaz ,seni nst bağlayabilirler bende ilk nstye 32de bağlandım, kendini yorma yat dinlen iş yapmaya çalışma bol bol dinlen
Ssudde findiklibadem Yarına randevü aldım canım gidecem korktum bende birde sizin bebeğiniz kaç kiloda. Şu an
Nazliasel1 Aynı şikayetler bende de vardı 36 haftaligim bugün kontrelde 3 cm açıklığım çıktı sancıların siklasmasini bekleyecegim
Ssudde Nazliasel1 Keşke bende 36 olaydım canm daha çok erken bana 😔 bebeğin kilosu kaç sizde şu an 36. Haftanızda
Ssudde zuhaall Evet tamda adet dönemim ama bilemedim ya diğer gebeliğim erkrn doğumla sonuçlandı o yüzden korkuyorum
zuhaall Ssudde özele gidiyorsan bi doktoruna sor istersen çünkü benimde ilk gebeliğim benimde öyle çok bilgim yok
findiklibadem Ssudde git tabiki mutlaka 34+5 de 2850 di kilosu öncekileri hatırlamıyorum, ama simdi son haftalara girmissin sende hızlıca alır kiloyu suan kac kilo?
findiklibadem Ssudde o haftalarda kaçtık hatırlamıyorum ama kilosu iyimiş hızla toplar simdi kilosu sen dinlenmeye bak bol bol