Kapsulbebek Kızlar 13 haftalık hamileyim dün geceden beri beynim sökülüyo sanki hem migrenim var hem sinüzitim kulaklarım ve boğazımdan bahsetmiyorum bile. Acaba kulak burun boğaza gitsem birşey yapabilir mi yerimden kalkmaya mecalim yok.
HanlarinMomysi Kapsulbebek aynısını yaşadım ilk hastaneye gidip parol serum vuruldum baş ağrım geçti Sonra eve geçerken kuru papatya aldım. Saraçoğlu sinüzit kuru papatya yaz çıkar. Burnum açıldı ve aktı çok rahatladım hamileyken yapabileceğin sınırlı şeylerden biri
Kapsulbebek Ya çok teşekkür ederim. Sabah beri acaba kaldım doktora gitsem bişey yapabilir mi diyorum ama yok dayanılacak gibi değil..
teacherozlem Kapsulbebek gidin tabi ateş ve enfeksiyon hamilelikte daha tehlikeli hamilelere göre de ilaçlar var bence eziyet etmeyin kendinize
Kapsulbebek teacherozlem iyi ki gitmişim kanda pıhtılaşma 1840 çıktı (max 499 olmalı) pcr testi verdim şimdi de kan sulandırıcı başlandı. Kırılıyor sanki tüm kemiklerim
teacherozlem Kapsulbebek iyi ki gittiniz tabi aman ne olur evde çekmeyin hamileler için bir sürü ilaç var enfeksiyon daha tehlikeli allahım acil şifalar versin inşallah
Kapsulbebek teacherozlem çok teşekkür ederim. Ben tedavi uygulayabilirler mi diye acabada kaldığımdan gitsem mi gitmesem mi karar veremedim… Valla ejderha gibi ağzımdan alev atıyorum sanki vücut ısım saçma sapan yükseliyor resmen
teacherozlem Kapsulbebek aman parol için ateş düşsün ateş yükselmemeli çok duş alın baktınız olmuyor serum taktırın
Kapsulbebek teacherozlem gittiğimde zaten hem parol takıldı hem de 2 küçük sıvı takviyesi yapıldı. Pcr sonucu çıkmadı hâlâ ama ben nedense yine sinüslerim yüzünden olduğunu düşünüyorum 😢