oykucimen Randevu almak imkansız değil bir yakınıma aldım ama kendime bir türlü alamıyorum. Başka bir yolu yöntemi varmı. Doktor vs yönlendirmesiyle veya kayıt açmasıyla alınıyormu? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Mhrs den randevu alamıyorum. Haftam yaklaşıyor lütfen yorum yazın
Semilk05 oykucimen 1,5 aydır alamadım günüm geçmeye başladı zaten özellerde de 1000 TL den başlıyor yaptırmayacağım.
Gulkubra oykucimen bende 2 hafta uğraştım su azalması vardı polikliniğe gittim randevu alamıyorum su az dedim özel de yaptır dendi özel de yaptırdım malesef onkadr uğraştırıyorlar ki
_aysenur8mikail_ oykucimen benim arkadaşım da o hastaneye gidiyor 20. haftadan beri arıyor ama bi türlü randevu bulamamış şuan 24+ haftada sanırım ve gününün geçtiğini söylemişler 🤦🏻♀️
poncikmom Semilk05 özel takipliyim. Doktorum detaylı yapalım diye tutturdu. Ama 1500₺.🤦🏻♀️ Kocaelindeyim. Ne istanbul da sıra bulabiliyorum ne de devlet hastanesinde. Eşim de yaptırmayalım diyo. O kadar para vermek istemiyorum ya😕
Semilk05 poncikmom gerçekten bebeğimi sonuna kadar düşünüyorum ama böle zaman da da yaptırmak içn ikilemdeyim büyük ihtimalle de yaptırmayacağım devlet randevu açmıyor arıyorum açılır şu gün felan diyor zaten 21+4 oldum 17 haftalıkken başladım randevu bakmaya yook inatla bakıyorum yok. Günüm de geçiyor zaten.
tecrubesizanneadayi12 poncikmom hangi tıp merkezlerinde 600-700 acaba bende araştırıyorum hep 1000 küsür artık 600-700 e razıyım çünkü normal kontrol muayenem bile 610, olmuş Çok zor bu süreçte sağlıklı bir gebelik geçirmek herşeyi geçtim yaptığımız şu stres bile fazla
poncikmom Semilk05 az önce mhrs de 3 ekime üsküdar zeynep kamilde gördüm randavu detaylı ultrason istanbuldasanız bir bakın derim Mesai saati dışı bakıyormuş saatler de 17:00-19:00 arası doktor özgür aktaş Bana daha 2 hafta olduğu için alamadım :)
oykucimen poncikmom saat kaçta gördünüz mesai dışı randevusunu acaba. Mhrs normal randevular 10.00 da açılıyor ama mesai dışına da bakıyorum orda da yok .
poncikmom oykucimen haftanız geldi ise girin alın uygulamadan şu an hala var. 3 Ekime Adımları yazıyorum : MHRS’ye girin KADIN DOĞUM HASTALIKLARINA basın ZEYNEP KAMİLE TIKLAYIN DR ÖZGÜR AKTAŞ’ta hala var randavu :)💗