Oznurozdemir Kızlar yatışım yapıldı 2 cm açılma var rahmin de güzel yumuşamış dedi. Suni sancı takıldı su an bekliyorum. Dualarınıza talibim
-MinikveAnnesi- Oznurozdemir sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah 🌸 bizede dua et bende nst ye giricem az sonra
gozdesya Oznurozdemir Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum , heyecan yapma stres yapma.Allah bir hışımda kurtarsın inşaAllah
nuurrceren Oznurozdemir Allahım bir nefeste kurtarsın tüm hamişleri 🤲🏼 Allahım yardımcınız olsun kuzucummm💛
Pamuk55 Bana da dua et 39+4 oldum bende dogurayim artık duanı bekliyorum. Bir avaz da kurtul insallah
snmhsnn Oznurozdemir hayırlı olsun güzel bir doğum olsun inşallah en önemlisi bebiş de sende sağlıklı olun 🙏 güzel haberlerini bekliyoruz ☺️
fs2015 Oznurozdemir Rabbim yâr ve yardımcın olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bir avazda🙏🏻❤️
Sinemkaya43 Oznurozdemir uğurlu mu geldim ne benden sonra doguramayanlar tayfası doğurmaya başlıyor 🤪😰
Oznurozdemir Sinemkaya43 kız dua ettt sancıdan ölüyorum da açıklık aynı sadece rahim yumuşadı iyice. Doktor bugün dinlen yarın tekrar devam ederiz dedi odama çıkacağım şimdi -