yalcinsevda_06 Deletedmom_11 ben 35 .haftadayım kuzum tatlı birşeyler ye hareketlenir bebiş yada biraz yürü sen yürüdükçe su dalgalanıyor dinlenmeye geçince suyu duruluyor bebiş te hareketleniyor yani bende hep öyle olur da doktorum söylemişti
yalcinsevda_06 Deletedmom_11 geldim de nasıl geldim sor bi bana valla hamilelik ne kadar ilerliyorsa gün gün daha çok zorlaşıyor
Deletedmom_11 yalcinsevda_06 ay demi son haftalar zor vallaha şuan 21 deyim bir 2 ay daha normal ilerleriz de sonrası ağırlaşmaların başladığı evre sanırım .Sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah ne yapalım artık
yalcinsevda_06 Deletedmom_11 amin amin zaten ne çekiyorsak yavrularımız için yeterki sağ salim kavuşalım bak şu anda bile sancılar çekiyorum ölüyorum ya
Deletedmom_11 yalcinsevda_06 ah ah senin yalancı sancılarda başladı tabi ay inşallah sağlıkla gelsinler kuzular sende dikkat et canım aman aman
yalcinsevda_06 Deletedmom_11 he ya en zoru da ne biliyor musun bu yalancı sancılar sağol canım ederim dikkat düşündüğün için teşekkür ederim inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza ❣️
TeoMom Deletedmom_11 Olmaz olmaz benim de hiç ağrım sızım olmadı belki bebek hareketlerinde biraz azalma olabilir o kadar o da 1-2 güne düzeliyor