Kullaniciadii Kızlar adet gunu test yaptım negatif daha doğrusu 1 gun önce yaptım negatif gecikince pozitife donen varmııı
Gzmklncc Kullaniciadii adet olmazsan bir kaç gün daha bekle benimde adet günüm bir haftadır karın ağrısı yaşıyordum zaten bekliyorum o yüzden test yapmadı daha inşallah güzel haberlerle gelirsin
MMelissaaa- Kullaniciadii adet günümde yaptığımda negatifti normal test yapmıştım. 3 gün gecikince erken gebelik testi aldım silik çıktı geç döllenmeymiş
Fatmaztrk Kullaniciadii ay yanlış okumuşum kusura bakma ☺️ geç döllenme olabilir inşallah gönlüne göre olur 🙏🏻
Gzmklncc Kullaniciadii inşallah karnım ağrıyor midem bulanıyor sanki adet olacakmışım gibi birde sürekli adet oldum sanıyorum öyle bir akıntı var ben elendim galiba inşallah güzel haberler getirirsin sen ❤️
Kullaniciadii Gzmklncc aslında adetle hanilelik belirtisi aynıdır hamilede olabişirsiniz bekleyin bakalım hemen olmadı demeyin
Gzmklncc Kullaniciadii bu ay çocuk İçin ilişkiye girmedik ne yalan söyleyim aklımda yoktu yani eşimle küsmüştüm felan o yüzden ümidim yoktu 1 haftadır gebelik belirtisi yaşadım bugünde bunları yaşayınca ümidimi tamamen kaybettim🥹
Kullaniciadii Gzmklncc karın kasık ağrısı akıntı hanilelik belirtisidir neden ümidinizi kestiniz adetiniz geciksin test yapın
Ece56 Kullaniciadii geç döllenmeyse olabilir benim de yarın adet tarihim. En son iki gün önce yaptığım erken test negatifti. İnşallah güzel haberleri alırız.
excitedmom- Kullaniciadii ben adet günü yaptım negatifti göğüs ağrım kasık ağrım vardı bı hafta bekledim regl olmayinca kan verdim pozitif 🤗