PapatiA berceste5155 şey dedim ya kalktığımda Sankı üstüme su dökülmüş gibi ıslak uyandım ama böyle çok aşırı değil su geldi diyenler 1lıtre felan baya akıyormuş toplasan bı bardak yada daha az geldi gibi sonrası öyle akmayınca bekledim ağrı hıc yok bıde kendı annemgıl uzun yoldan geldi daha yeni girdiler oyalandım sunı vercek büyük ıhtımal
berceste5155 PapatiA allah yardımcın olsun inşallah bir an önce kucağına alırsın yavrunu doğumda sen de ailenden sümme sebile yessarahû duasını bol bol okuyun
immos PapatiA keşke kahvaltı yapmasaydınız ya, bir aksilik olması durumunda sezaryene alamazlar anestezi zehirlenmesi yaşamamanız için, mümkün olduğu kadar bir şey yemeyin ve içmeyin bu saatten sonra Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼
PapatiA Habibe-280328 ulturasyon bakmadı alttan muayenede su ıyı gibi takıp edelım dedi sadece ben heyecandan bisey bılmıyorumkı alttan felan bakıldı
PapatiA immos tekrar sordu normal mı sezeryan mı diye çok çok zorlamocaksa normal olmazsa sezeryan diye düşünüyorm dedim eve yolladı