Evet kızlar iki günlük bebişim yanımda uyuyor 🥲 38 haftama girmeme saatler kalmıştı düzcede yaşıyorum çağsuya gidiyordum Esma hanım gidince kasabada Alper beye başlamıştım çatı muanesi yapmamıştı ama doğumun normal gözüküyor demişti akşam 9-10 gibi sancılarım gelmeye başladı 4 dakikada 1 e düştü en son kalktık gittik eğitim araştırma kasaba hastanesine içeri kimseyi sokmadılar tek ben ntsde bi cebelleşildi derken doktor çatı muanesi yaptı 2 santim açıklığın var ama normal yapamazsın çatın çok dar bebeğin kalp atışları yavaş her an herşey olabilir yatışın yapılması lazım dedi bende yatışım yapılırsa doğum ne zaman olucak dedim ya bu akşam sezeryana alınacaksın yada belli olmaz bi bakmışsın yarın normal doğum yaparsın dedi bana çatımın dar olduğunu söyleyip normal doğum yaparsın demesinden anladım ki hastaneden kaçmam lazım 😂😂 kabul etmiyorum çıkmak istiyorum dedim kapıda eşimle anneme de öyle kalp atışı yavaş felan demişler bi çıktım korku dolu gözlerle bakıyorlar sonra beni annemle eşim ikna etmeye çalıştı sezeryana alcak bak kal her an herşey olabilirmiş felan diye bi ikna oldum derken bi hemşire hiç görmedim o sırada içerde geldi yok keyfinimi beklicez geç şuraya seninlemi uğraşcaz diye bağırdı sanki çocuk azarlıyor bende ona bağırdım bu ne biçim bi hastane tavırlara bak böyle yerde doğummu yapılır dedim kapıyıda çarptım çıktım sonra çağsuya gittik orasıda kalp atışları saniyelik düşüp çıkıyor doğunca küveze ihtiyacı olabilir küvez yok burda dedi araştırmayla Bolu’yu söyledi ben daha o araştırmaya gidermiyim gitmem 😂 gittik boluya ordaki ntsde herşey normal çıktı bir saniye düşüşü yok bebeğimin kalbinin ordada dediki nöbetçi doktor hastanede yer yok alamam Bolu’daki bütün hastaneleri aradık yok saate baktım saat 5 olmuş dedim saat 7 de zaten gündüz doktorlar geliyor (kendi şehrimdeki Düzce’nin çağsusu için) Mustafa bey vardı çağsuda bir kimyasal gebelik yaşamıştım ona gidiyordum çağsuda Mustafa’ya gideriz dedim Bolu’dan dönerkende elimdeki damar yolu açık kalmış onu söktürmek için çağsuya uğradık hemşireler o kadar iyiydi ki ordada Altan muane etmişlerdi hemde iki hemşire sırayla hissetmedim bile ben konuşurken oldu bitti dediler Bolu’daki ebenin ettiği çatı muaneside acı vermişti neyse uğradık çağsuya ordaki ebeye boluda herşey iyi gözüküyor haftası 38 olmuş kilosu 3.200 küveze gerek kalmaz dedi felan diyor dedim sabah Mustafa’ya geleceğimi söyledim hemşirede tamam sabaha kadar kendini dinle sancın bebeğin haraketlerinde azlık olursa gel dedi tamam dedik çıktık sabah oldu geldik Mustafa beye hastası değilim kabul etmez diye korkmadım değil ama girdim içeri oda Altan muane etti evet çatın çok kötü durumda açılman 3 santim olmuş yukarı çıkıyorsun hemen yatışın veriliyor alıyoruz bugün dedi ben şok oldum 😂 Nası yani felan dedim kilosu iyi haftası iyi size dedikleri gibi küvezlik durumu yok açılmanda var bebeğin kalmasının anlamı yok gece beni arasaydın keşke çoktan doğurmuştun dedi 😂öyle böyle giricem doğuma o kadar korkuyorum ki girdim ameliyathaneye buz gibi anında başladım titremeye sırtıma yapılcak iğneden çok korkuyordum hissetmedim bile boş yere kendinizi sıkmayın 😂 iğneyi oldum dakika sürmedi uyuşmam hemen uyuştum Mustafa bey başladı doğuma bende anlatıyorum o ara herşeyi 😂😂 dedim kasaba böyle böyle yaptı diye şikayet ediyorum 😂 adam inanmadı hatta doğum sırasında küstüm yalancımıyım niye inanmıyorsun diye 😂 30 dakika felan sürdü ameliyatım ama 5 dakiika gibi geldi herkes acı hissetmiceksin çekiştirmeleri duyarsın diyordu hiç bir şey duymadım doktora söyledim hatta hiç duymuyorum diye daha güzel dedi bana 😂 öyle böyle doğurdum bebeğim oldu 2 günlük sezeryan dikişlerim yanıyor ve acıyor bugün bandajı çıkarıp duşa gir duştan sonra batikon sürüp kuru tutacağımı söyledi doktor bugün duşa giricem daha onun korkusuda var😂 hiç korkmayın kızlar hep normal bekledim sezeryan doğurdum acı hiç çekmedim bebeğim gayet sağlıklı eğer böyle şeyler yaşarsanız bence tek doktora bağlı kalmayın çok şey fark ediyor