deletedmom503 Kızlar midem fena durumda varmı bu sorunu yasayan sebep bilen cok kotuyum bu ne yaa🙁🙁😣😣
Ayvaaaaaa deletedmom503 canım bende 37 haftalığım, neredeyse iki haftadır hergün mide bulantısı yaşıyorum ve şu an uyuyamıyorum 😓
deletedmom503 Ayvaaaaaa Aynen ya uyku akıyor gözümden ama berbat bi mide bulantısı başladı bu akşam uyuyamıyorum ne yapacaģımı da şasırdım yatınca daha kötü oluyorum😣😣😣
Ayvaaaaaa deletedmom503 maalesef danışmadım ama hep sıkıntılara verdiği cevaplar tüm doktorların aynı, doğum yaklaşıyor, doğuma hazırlık vs vs 😕
Elcnerdgn Malesef bende de var ara ara geliyor. Ama şunu duydum mide bulantısı Doğumun yaklastığının habercisi oluyormuş
deletedmom503 Elcnerdgn Pzts nişanım gelmisti zaten bu da dogumdur insallah ilk defa boyle bisey yaşıyorum yaaa 🙁🙁kusmadım ama midem agzıma geliyor sanki 😔
Elcnerdgn deletedmom503 ay nişanın geldiyse Doğum yakın senin 🤭🤭 bende 1gün sonra sezeryanla Doğum yapıcam
deletedmom503 Elcnerdgn Evet canım açtigin postu okudum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah dogum hikayeni bekliyorum kim bilir belki sana yetisirim😉😄😄
deletedmom503 Elcnerdgn Nısan konusunda pek guvenim yok ama belli de olmaz tabii belki de dedigin gibi dogum belirtisidir bu bulanti nisan vs insallah bakalim saglikla gelsin artik bi zahmet zaten 😄😄😄
deletedmom503 Elcnerdgn Aynen hadi insallah dua et dogumda bize de kolay saglikla doguralim hepimiz insallah dogumda ettigin dualar kabul.olur bizzat yasadim tecrube ile sabittir 😄😄
tly Bende de son zamanlarda basladi doktor normal oldugunu söyledi ilk donemki belirtiler son donemde de çıkarmış. Ben Demir aldıkça daha kotu olmaya basladim bulanti konusunda son ay biraktim mecbur