pembefiyonk Kızlar bebeğinizin doğumunda doğumhaneye isimli hastane çıkışınızı mı vereceksiniz yoksa daha çok parçalı aldığınız düz hastane çıkışı mı? Hangisi verilmeli ille çok parçalı mı olması gerekiyor ya da ilk doğduğunda kirleniyor mu giydirilenler ☺️
Deletedmom_110 pembefiyonk Ben isimli takımı verdim 🌸ilk öyle görmek istemiştim kızımı tabi tercih meselesi🤍
Pamukbebegimm pembefiyonk eğer isimli ile resim çekmek istiyorsanız normal bir takım verin isimli olanı siz kendinize gelince giydirin
Rikamom pembefiyonk ben ilk olarak 5 Li takım +battaniye +zıbın +çorap+bez verdim sadece ilk giydirilen zıbın göbek bağından kan olmuştu o yüzden odaya gelince kendimiz değiştirmiştik
minik_koala_ve_annesi pembefiyonk ben 10lu hazirladim hemen kirleniyormus sanirim isimliyi daha sonra giydirecegim
espiri pembefiyonk ben direk 10 lu hastane çıkışını ve bezini vermiştim çok güzel hazırlamışlardi ve kirlenme olmamıştı yani öyle hatırlıyorum
Fundaaaaa pembefiyonk canım ilk bebeğimde sıradan bir takım verdim ilk giydirilmesi için iyi ki öyle yapmışım kirlendi de geldi üstü başı 🥸 sonra başka bir takım giydirdim isimliyi ertesi gün fotoğraf çekiminde giydirdim