BBuseY ah yavrum sorma benim yengem doğum yaptı 5 buçuk ay önce yengemin dayısının karısı gelmişti memleketten yengemin annesiyle kadın gitmiş abimle yengemin yatağında yatmış yengemde eve gelince temiz biliyor ya yatağı kimse yatmadı diye biliyor yatiyor 2 ay sonra çıktı kokusu yengemde yengemden cikmadan önce bende onlara gitmiştim tabi ortada uyuz falan yok arkasına bir uyuz olduğunu öğrendik 2 buçuk ay geçti yani 3 ay olacak nerdeyse bende ne zamandır kasiniyordum ama hamilelikten zannediyordum değilmiş uyuz geçmiş banada ah ne sovdum o yengesine kullanılan şeyleri makineye at muhar makinesi vardı içine sirke ile Açe koydum yatak koltuk yer kapı kolları neresi varsa halı geçtim öldürsün diye 2 3 gün daha devam buharlamaya sıcakta vıyırıyorlar da fazla sıcakta öldürüyor en iyisi kimyasal buhar dedik duşa gir ilaç sur ah bide leş gibi kokuyor kalintili rabbim düşmanımın başına vermesin ya valla çok kötü ama ilacı sürdüm iyi gibi rahatlattı biraz kötü kokuyor kalıntı bırakıyor ama iş görüyor isyan diye bağırasim geliyor valla ya