sudeyl16 Hamilelik öncesi kullanıyordum, hamilelikte tamamen bıraktım şimdi de tabi ki kullanmayı düşünmüyorum ama böyle arada 2-3 fırt çekersemde zararı olur mu günde 1 tane bile değil yani doktorunuza sordunuz mu bununla ilgili
Vera09 sudeyl16 bende hamile kalınca hemen bıraktm tekrar başlamak gibi bi düşüncem yok ama bi keyif sigarası içmek istiyorum süt etkileniyorsa tabi yine içmeyiz bilen varsa ben de bekliyorum
Berfin6523 sudeyl16 hamilelikte içmekten daha zararlıymış emzirirken içmek çünkü plesenta zararlı ve yararlı maddeleri ayrıştırıyormuş fakat vücudumuz doğumdan sonra ne yer içersek süte karıştırdığı için emzirirken içmek çok daha zararlıymış malesef
Kukulikukuli12 sudeyl16 hamileyken 6.haftamda tamamen bıraktım hiç içmedim. Kızım dogdu 5. Ayda başladım günde 3 tane falan içiyorum 🥴 ama bir yere gidince mesela 1 hafta hiç içmediğim de oluyor. Evd e yoksa gidip almıyorum falan o sekilde. Kızım 1 yaısnda suan
mlsgltkn Bende en çok Bunu merak ediyorum hamilelik sürecimde canımın çok istemesine rağmen hiç içmedim ama Allah’ın izniyle doğum yaptığımda içmek istiyorum deyip duruyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
sudeyl16 mlsgltkn aynen bende sizin gibi hiç içmedim hamilelikte 1 ay oldu doğum yapalı yine tüketmiyorumda arada otlakçılık yapsam hemen etkiler mi acaba sütü
Erbe sudeyl16 bende hamilelikte içmedim ama emzirirken içtim emziriyorum sigara içiyordum iki saat snra bebeği tekrar emziriodum hiç sorun yaşamadım