NeseA La_Liberte Canım net bilgim yok ama kız kardeşimin öyleydi idrar yolu enfeksiyonu çıktı yada tam doymuyirdur sen onu sık sık emzir olmadı çocuk doktoruna götür yanlış bilgi vermek istemiyorum
La_Liberte NeseA doktor yeterli beslenemiyor olabilir dedi. Mama takviyesi istedi. Bugün de götürdük daha iyi çok şükür ☺️🙏🏻
holly La_Liberte yanlış bilgi vermek istemem ama ilk günlerde kan gelebilirmiş die bi yerde okumuştum doktor ne dedi
La_Liberte holly doktor sarılığı o şekilde atacak dedi. Önemli bir şey değilmiş. Ama sarılığı sınırda çıktı. Yükselmemesi için mama takviyesi yapacağız.
Dark La_Liberte sağlık ocağı kapanmadan hemen bir götürüp gösterin. Vajinaya bakmışsınız ama bu idrar deliği ile alakalı. En azından içiniz rahat eder
La_Liberte Dark idrarını yaptı. Doktora da gittik. Sarılığı çıktı biraz. Kilo vermişti. Ödem dışında da biraz zayıflamış sanırım. Bugün de doktora gittik. Kilo almış çok şükür 🥰
pediatrihemsiresi La_Liberte kan diye gördüğün büyük ihtimal ürat kristalleri olabilir bu da yenidoğanken olması genellikle normal ama içiniz rahat etmiyorsa doktora başvurun
La_Liberte pediatrihemsiresi Gittik doktora sarılığı 11 çıktı. Doktor mama takviyesi istedi. Bakalım inşallah düzelir. Kan için de aynısını söyledi doktor ☺️
NeseA La_Liberte sevindim canım birseyin olmadığına Rabbim yavruna her daim sağlık huzur versin inşallah size ömürlük etsin inşallah bebeğini🤲🏻😘
La_Liberte pediatrihemsiresi çok teşekkür ederim ☺️ Peki bir şey sormak istiyorum. Dün gittiğimizde, doktor, iki gün içinde 300 gram vermiş çok fazla dedi. Bugün gittik dünden beri 200 gram almış ç. Kilo alımı güzel dedi. Normal mi bu rakamlar 🤷🏼♀️
2baby1moms La_Liberte kızım doğduğunda 3300 gramdı 3. Gün hastaneden çıkmadan önce tarttılar 3100 çıktı normal kilo vermesi ödemi şişkinliği atıyor sonradan kilo a ldı ztn
mervebeklevic girl_boy_annesi La_Liberte yapıyordur kuzum ya evham yapma kakayla karışık yapmıştır anlamamışsa olabilirsin. İçine sinmezse git tabi🙏🏻🧿