Deletedmom_8 varsaymaya gerek yok aslında göbek bağının plesantaya bağlı olduğunu biliyorum fakat elektrik akışında git gel oluyor bu aralar benim kafada 😀 yalniz ben kayma hareketlerini 15in içinde hissetmeye başlamıştım onları da muhtemelen gaz diye düşünüyordum hatta belki de öyleydi o zaman bilemiyorum. Şu an dokunuşlarını hissedebiliyorum. Geçen gece tatlıyı abarttım biraz. Sırt üstü uzandığım bir vuruş hissettim. Sonra biraz dürtüp bekledim ayni yerde 2 vuruş daha hissettim. Son 5 6 gündür geceleri önce yan sonra sırt üstü uzanıyorum aynı şekilde aynı yerde vurup kaçmalar hissediyorum. Göbek yağlanması çok değilse ve karın kaslarınızı cok sıkı değilse hissedilmesi normal olan haftalar zaten bunlar 😊 tabi ki full time bebek oynuyor gibi hissetmiyorum dediğim gibi önce yan sonra sırt üstü uzanıp kendimi dinlediğimde hissedebiliyorum. Maksimum üst üste 2 3 kez. Göbek bağı meselesini de bilgisayarın hata vermesi gibi sayalım lütfen 😀😀😀 başkası söylese muhtemelen gülerdim ama aklımı cebimde taşıyormuşum gibi bir soruyla burda olmam da ibreti alem olsun bana 😀😀😀 neyse hata veren bilgisayara reset attım plasenta, bebek, kordon, rahim ve kendi göbek deliğimi olmasi gereken anatomik yerlere yerleştirdim 😀