mavimsiiii egemomss daha doğru dürüst bişey almadım ki 🥹 bi kaç tane tulum tek var bakalım ne zaman alacağız yıkayacağız daha çok çok eksik var
Asim_Mehmet egemomss benimde son 60 gün uygulamaya göre, doktor 22 kasim demişti, sizinde öyle mi ? Nerede ikamet ediyorsunuz 😇
egemomss Asim_Mehmet Kasım 29 son adet tarihine göre☺️ Normal düşünüyorum o yüzden,sezeryana dönerse belki beni de o tarihte alır.🙂 Mersin siz?
Asim_Mehmet egemomss ben samsun, doktor doğumla alakalı bisey dedi mi? Bana daha bisey demedi, doktor hangisini tavsiye ederse o şekilde doğum yapmayı düşünüyorum. 32. Haftadayım ben
Naziminverasi egemomss bizimde son 43 hergün rüyamda ya doğuruorum ya nişanım gelio korkudan mıdır nedir 😂😂
egemomss Asim_Mehmet Sen nasıl yapmak istiyorsan öyle yapalım dedi. Benim önceliğim normal doğum. Çatı muayenesinden sonra karar vericez. Daha erken olduğunu söyledi. Şimdilik başı aşağıda bebeğin ama ne olacağı belli olmaz tabi.
Asim_Mehmet egemomss kaçıncı haftadasın, bana ne doğumla ne çocuğun şekliyle alakalı bisey demedi, 34. Haftada tekrar gidicem heralde o zaman söyler
Elibo Benımde son 59 bu hafta içinde çantasını hazırlıcam minik beyin💙cok heyecanlıııı sanki vakit azaldıkca geçmıyor gunler
egemomss Asim_Mehmet 31+3 şuan, geçen hafta gitmiştim. Ben sordum bebek hala makat gelişli mi diye,hayır dönmüş başı dedi. Ben en başta söyledim normal doğum istiyorum diye. Bana da erken diyor yani bence size de birşey dememesi normal.