Nurinan egemomss benimde kaldı 59 kıyafetlerini falan yıkamadim daha agirlastim resmen ağrılarım olmaya başladı bel ağrısından ölüyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🥲
egemomss Nurinan Benim ağrılarım bayadir var. Özellikle bel ve sırt. Vajinaya bıçak saplanmasi ve bacak arası ağrısı yaşıyorum😶 Bende yikamadim henüz
esmom07 Son 70 🙈 hızlı geçiyor ya hazırlık tamam sayılır da süsler hediyeler lohusa takım vs kaldı tabi yıkama ütüleme yerleşme saymadım 🤷 😁
Nurinan egemomss bu aralar uykular haram oldu diye geziniyorum ortalıkta 😁 allahim sağlıcakla almayı nasip etsin hepimize 🌸
_sanslianne_ egemomss tavsiyem biran önce hallet yoksa üstünde yük oluyor eğilip kalkmak da zor oluyor zaten işin zorlaşır özellikle ütü yaparken çok yorucu oluyor 🙄
findiklibadem egemomss 29 kalan :) çok korku panik heyecan herşey bir arada, bugün artık hastane için valiz hazırlamaya niyetlendim inşallah yapabilirim çok ağırlaştım hazırlamadıysan hazırla zor oluyo iyice
Sare19 egemomss evet nasıl geçecek diyordum 280 gün su gibi geçti ikinci olunca daha hızlı oluyor diğeriyle ilgilenmekten 🙈🤭
Eminasmom egemomss Her gün yapıcam diyorum öyle kalıyor 😂 Bir kızım var 19 aylık o beni yoruyor ev falan halim kalmıyor bu aralar hafta sonu artık eşim evdeyken yapmam lazım 😑