Kubrabsyg45 16+4 dün ve bugün resmen içimde birşey gıdıklanıyor. Özellikle ya yatınca yada tam yemeğe başladığım da oluyor. Dokunup kaçıyor oda gıdıklıyor gibi. Çözemedim bebeğim mi başka birşey mi 😏🥺
Tubatgn Kubrabsyg45 bebişin hareketi bende senin haftanda hissettim ilk, pıt pıt oluyormuş givi 🤭 uzanınca daha çok hissediyorum
Kubrabsyg45 Tubatgn yaaa 🙊🙊 bende tersine oturunca yatsam da bacakları toplayıp yatarım hatta diyorum rahatsız mı oluyor uyarıyor gibi 😀😀
Tubatgn Kubrabsyg45 erkek canım 🌸 bende öyle oturunca sıkışıyor sanıyorum hemen yan yatıp bacaklarımı uzatıyorum 🤭
Kubrabsyg45 Nurcanyks biraz erken olduğunu düşündüğüm için tam ne olduğunu çözemedim açıkçası. Genelde 20den sonra hissedersin derlerdk. Bende acaba kendi kendime kuruyorum diyorum 😀
Tubatgn Kubrabsyg45 aslında kız daha hareketli olur derler eskiler hep ama bunlar hurafe canım, benle aynı hafta olup hala hissedemeyen arkadaşım var onunda oğlu olacak 🤗
Kubrabsyg45 Tubatgn bizimkiler hareketli demek şimdiden sinyal veriyor kendini hazırla diye 😊 tam ne kadar şuan sizjn