bebissannesi iyi geceler kızlar ultrason dan bebeğin kilosu değişiyor mu 1 ay arayla gittim ilk başta 550 gr dendi sonra 490 dedi doktor hangisi doğru şimdi bu normal mi anlayamadım
Edau9 bebissannesi nasıl oluyor anlamadım 1 ayda hiç kilo almamış hatta vermiş mi? Doktorunuz birşey demedi mi 1 ay arayla yazmışsınız ya ondan şaşırdım
NurberaMom bebissannesi sizin yine farklı hastane farklı cihaz ölçüm değişikliği olmuş olabilir ben aynı hastane aynı cihaz doktor farklı olduğu için sadece kilosunu daha az söyledi açıklama olarak da her doktor farklı ölçer diyor artık doğumda belli olacak bizimki az kaldı 😌
Erbe bebissannesi valla çok oynuyor bnm ilk bebeğimde 2700 ama 2.5 doğar dedi 38 haftalık mecburi doğum yaptım sezeryanla bebek 3.800 dogdu okilo suyuylada alakalı suyu azsa net goremiyorlar bnmkinin suyu azdı
bebissannesi PapatiA ilk gittiğim de devlet hastanesi ikincisi özel di ama anlayamadım niye böyle oldu
PapatiA bebissannesi tamam cihazdan farkediyo takılma benımde aynı gün içinde farklı çıktığı oldu böyle tek doktora git
bebissannesi Erbe suyu az demedi suyunda sorun yok ama öyle çıktı ben kilo aldı diye beklerken daha az söyleyince çok üzüldüm
Edau9 bebissannesi Yani 1 ayda hiç kilo almamış hatta kilo olarak düşmüş olması çok garip geldi kaç haftalık acaba?