Ipekk123 Tugceakts67 muhtemelen antibiyotik verilecektir kanal tedavisi sonrası ağrı oluyorsa ya tekrar kanal tedavisi deniyoruz ya da bir süre iyileşecek mi diye görmek adına bekleyip antibiyotik veriyoruz sizin de son dönem olduğu için antibiyotikle doğum sonrasına kadar beklenmesi muhtemel tabi muayene etmeden net birşey söylemek zor ☺️
Ipekk123 Momsy410 Momsy410 anestezinin bebeğe hiçbir zararı yok zaten o bölgede büyük bir kısmı emilip kayboluyor sizin sisteminize bile çok çok azı geçiyor röntgende de yelek giydirilerek yapılması doğru o yüzden yanlış bir uygulama yok içiniz rahat olsun ben kendim 4 aylık hamileyken bir dişime dolgu yaptırttım anestezi de yapıldı yani sakıncalı olsa ben kendim de yaptırmaz beklerdim içiniz rahat olsun bebeğinize bir sakıncası yok ☺️
Bkmcnkr Benim dişim kırıldı içten çürümüş. Kadın doğumcum yaptırabilirsin aksine yaptırmazsan daha zararlı iltihap olursa antibiyotik kullanamazsın dedi. Dişçim de izin kağıdı falan istemedi sadece uyuşturmadan yaptı.
Nlfr123 ikiprensesannesi06 25nci haftadan sonra kendı doktorun ızın verırse yapıolar ben yaptırdın 30 haftalık ıdım bısıde olmadı 1hafta cektım cıle diş cok kotu ya
Nlfr123 ikiprensesannesi06 demekki doktprdan doktpra degısıyor tehlıkede varmıs o uyusturucu ıgne dusul tehlıkesı yapıyormus benım doktorum 30oldjm dıye verdı
ikiprensesannesi06 Nlfr123 Aynen canim bu yüzden vermedi bana herhalde düşük bebeğin gelişimini engelliyormus vs vs. Bu yüzden
Patricia ikiprensesannesi06 ay benim de diş etlerim şişiyor dişlerimi fırçalarken sürekli kanıyor. Bende şimdi gidip baktırıcam. Bir de kanal tedavisi olan dişim ağrıyor🙀