Kaderyas0327 36. Haftaya girdik burnum tıkalı ve zor befes alıyorum cidden çok kötüyüm yani nefes almakta çok zorlanıyorum iki gündür burnum da tıkalı ne olur buna bir çözümü olan varsa yazabilir mi ? 🤢
haticestc Kaderyas0327 kendin tuzlu su yap burnuna çek yakar biraz ama açılıyor gece yatarken başının altına 2 yastık koy rahatlarsın yün yorgan vs. kullanma. 🤗
milamia Kaderyas0327 otri natura yı kullanabilirsin hamilelikte kullanılan bitkisel sprey bana kbb doktoru önermişti ve viks kullanma prospektüsünde gebelikte kullanılmayacağı yazıyor zaten
Kaderyas0327 Deniz2961 doktora sormadan kullanmak istemiyorum daha doğal ve hani evde kendim yapabileceğim şeyler varsa söylermisinşz vikis kullansam sorun olur mu acaba ?
burcugokhanberkecan gecenlerde benimde oyleydi okanus suyu olandan aldim kafama gore bebekler icin olandan hic bi ise yaramadi en snnda kulak burun bogaza git dedi doktorm sprey verdi anne ve bebege ulasmiyo sadce burnu acio.ilk sikmamda hemen acildi bence sende bi git doktora canim spreyin adi nazoster
Kaderyas0327 burcugokhanberkecan peki teşekkür ederim ama bana şuan yapabileceğim bişey yok mu yani ?
Fbd Kaderyas0327 tuzlu su kullan bende grip oldum ve nefes alamadım ağzımdan nefes aldıkça boğazım kurudu öksürük nöbetleri başladı o yüzden doktor tuzlu su yap dedi açıyor rahatlatıyor o sayede uyuyabildim bende geçmiş olsun
Zeynozeyyo Kaderyas0327 deniz suları doğal cnm merak etme suan alma imkanın yoksada evde yap kbb asistanıyım gebelere veriyoruz bende gebeyim be ödem yapıyor vücüdümüz
Dilaam Kaderyas0327 nane yağı da kullanabilirsin canım burun kenarlarına hafıf içine dogru sürersen iyi gelebilir
Yaseminmericli Canım ben 2kere ameliyat olmama ragmen tıkanıklığıma çözüm bulamadılar. Bende Carey burun bandı takarak buldum mis gibi deliksiz uyku ve nefes
Medusa Canım geçmiş olsun. Hiç geçmezse şöyle yap, aktardan okaliptüs yaprağı al birkaç tane. Kaynamış suyu bi leğene dök, içine yapraklardan at birkaç tane. Bir örtü ört kafana o buharı solu, buhar çok iyi geliyor burna.
Babies16 Kaderyas0327 ben birsuru dogal sey denedim acamadim.en son dr uma danistim ve iliadin burun speryi aldim.sıktıktan saniyeler sonra nefes almaya basliyorsunz cok etkili
snagkts Kaderyas0327 bebeginiz icin buhar makinesi aldiysaniz eger yatarken odanizda onu calistirin muhakkak faydasini gorurusunuz
Deniz34 Kaderyas0327 çok zor bişey zaten kemik ağrılarında uygun pozisyon bulamamaktan zar zor uyuyorsun burun tıkanıklığı eklenince bide üstüne hiç uyunmuyor biliyorum 😔 geçer inşallah