Kvsrsyds Babu Batıkent medicalpark Gizem Tanrıkulu çok ilgili ve donanımlı bir doktor memnun kalırsınız
Semali1 Kendi kliniği var herşeyiyle birer bir ilgilenen mükemmel bi doktor Çiğdem güler 👌🏽 Takiplerini klinikte oluyorsun istediğin özel hastanede doğumun oluyor
Nahide93 Keçiören medicalpark Serap Durmusoglu hem başarılı bi doktor hemde insanlık olarak çok iyi. samimi halden anlayan bi hoca
ssseher Merhabalar haftaya detayli ultrasona gireceğim önerebileceğiniz doktor ve hastane varmi acaba
CeydaST bkts 2070 TL 2 hafta önce gidecektim çok geldi gidemedim. Keçiören takipli olduğum halde indirim yapılmadı batıkent takipli lere %30 indirim varmış @ssseher
Onsd bkts merhabalar ben de deprem bölgesinden geldim Gülenay hocaya gitmeyi planlıyorum muayene ve doğum ücreti hakkında bilginiz var mıdır? Ve memnun kaldınız mı
bkts CeydaST ayyy o kadar olmus mu ya cok gercekten.. ben yaptirali 2 ay oluyor nerdeyse o zaman 1700kusur gibi bi seydi ben orda takipli oldugum icin %30 indirimli odemistik evet 😳
CeydaST bkts maalesef o yüzden gidemedin çok üzüldüm. Kimseyi ayarlayamadım şehir hastanesine gittim yalap şalap bakıldı o da genel yani
bkts CeydaST anladım, özel kliniklerde daha uygun fiyatli yapanlar vardi ben yaptirirken de, ama ben kendi doktorum oldugu icin Gülenay hocayı tercih etmistim. Sağlıklı dogumlar nasip olsun dilerim 😌🤲🏻