Melike2507_ Merhaba arkadaşlar mide bulantısı için prilam diye bir ilaç kullanıyordum 13+6 haftalık hamileyim bırakmaktan çok korkuyorum yine bulantılarim olacak diye siz ne zamana kadar kullanmiştınız ?
Ozgectndg Melike2507_ ben hiç kullanmadm ama cok duyuyorum bağımlılık yaptıgını özel bi ilaç mı reçeteli mi ücreti nedir ve gerçekten bulamtıları kesiyor mu
Sinemozy Melike2507_ 6 haftalıkken başladı bulantı kusmam doktorum ilaç yazana kadar ne yiyebiliyodum ne icebiliyodum bende prilam kullandım bulantı kusmam yine oldu ama çok nadir şuan 18. Haftadayız hala kullanıyorum geçenlerde ilacım bitmişti acillik oldum
tugbaugur Melike2507_ ben kullanmıştım hamileliğimin başlarında bağımlılık falan yapmadı ama geçmeyince geçmiyor 38+5 haftalığız hala çok yoğun bulantım oluyor 😅
Melike2507_ Ozgectndg yani ben kullanıyorum gerçekten çok faydası oldu doktorumdan rica ettim almıştım 140 TL gibi bi ücreti vardı sanırsam
Ozgectndg Melike2507_ benimde hafif hafif var almayı düşünüyorum ciddi bağımlıllık yapıyormuş ama etkisinide görüyormuş kullananlar inş bırakınca olmaz bulamtıların tekrar
Melike2507_ Ozgectndg inşallah ben bırakmayı istiyorum aslında ama hep aynı saatte alıyorum aldığım saatler yaklaşınca bulantılarım başliyor o yüzden bırakmaktan korkuyorum
Melike2507_ Sinemozy ay ben de ondan korkuyorum bırakırsam kötü olirum diye zaten pek iştahım da yok ben devam ediyik en iyisi 🤯
Sinemozy Melike2507_ kendinden emin değilsen devam et bence her bünye bir olmuyo tabi ama ben çok çektim bulantı kusmadan karnım acıyodu artık oturup ağlıyodum bı gün ilacım bitince kendimi deneyim belki azalmıştır dedim yok şuanlık devam ediyorum 16. Haftadan sonra hafifledi zaten benimde
Melike2507_ Sinemozy ay benimde karnım acıyor sıkışıyorum kendime de hiç güvenmiyorum çünkü bünyem zaten zayıf ay umarım hepimiz bir an önce toparlaniriz ben çok korkuyorum valla 🤦
Sinemozy Melike2507_ gebelik sürecinde hepimizde o korkular endişeler olur ama biz ne kadar stres yaparsak bebişlerimiz de o kadar etkileniyo içimizi ferah tutmamız lazım dualarımızı eksik etmicez Rabbim sağ sağlim kucağımıza alıp herşeye değdi demeyi nasip etsin isteyen herkese de bu duyguyu tattırır İnşallah 🥰 mutlu anne mutlu bebek bunu unutmayalım 🥰🙈