Burnumageliyoduslkmsn Testler silik çizgilerle pozitif beta HCG 114.74 çıktı doktor bana hamilelik gibi gözüküyor dedi değerlerimin düşük olduğunu söyledi 3 gün sonra bida çağırdı darıca Farabi hastanesi daha önce yaşayan varmı fikirleriniz neler ilk ogrendiginiz de betaniz kaçtı https://www.hizliresim.com/lauhs3s
Mfyy Burnumageliyoduslkmsn hayırlı olsun canım 2 gün sonra tekrar verip takibi yap düzenli artış varsa sağlıklıdır 🥳🥰
Burnumageliyoduslkmsn Lavinyaa8 doktor ne demişti size bana biraz tuhaf konuştu gibi geldi net diyemedi öyle gözüküyor 3 gün sonra bidaha değerleriniz dusuk dedi 114 yeterli degilmi suanlik ben evleneli bir ay bile olmadı yaşım 21 ayın 4unde 1 ay oluyor evleneli ama şüphe düştü içime duygu oturdu çok üstüne düşüyorum
2_kezannelik Burnumageliyoduslkmsn hiçde düsük beta değil ben ilk hamileliğimi 8 ile öğrenmiştim bu 2. Gebeliğim adetimin 4.gunu 154 dün betam şoka girdim niye bukadar yüksek diye 😀
Lavinyaa8 Burnumageliyoduslkmsn değerin kaç ile başladığı önemli değil 2 gün sonra 2 katına artmişsa sıkıntı yoktur doktorlar hep öyle konuşur boşuna kendinizi strese sokmayın ben hic dinlemedim bile doktoru benim degerim 600 e çıkmışken bile doktor umutsuz konuştu hep ama şükür sıkıntı çıkmadı
2_kezannelik Burnumageliyoduslkmsn valla çok yeniydi adetime 1 hafta vardı düşük beta doktorları herzaman düşündürur o yüzden iki güne bir artisini kontrol et sen
Aden58 Hamilesin canım bende 180 el öğrendim doktor aynı şeyleri konuştu daha erken işte takip etmek lazım falan filan hatta kimseye söyleme tam net herşey belli olana kadar dedi
turnaolmez Rabbim sana bağışlasın 2 gün sonra iki katı artarması gerek inşallah rabbşm sana bağışlasın şimdiden hayırlı olsun ben ilk gebeligimi 5.99 değerde öğrenmiştim
323832 Kendinizi strese sokmayin 2 gunde 2 kat artisi onemli ben adetime 10 gun kala 7.7 ile öğrendim gebeligimi adetten 1 gun öncede 987 ye yükselmişti herkesin degeri ayni degildir kimsenin yumurtlama tarihide bir olmuyo hayirlisi ile saglikla ilerlesin
muallimehanimmom5 Burnumageliyoduslkmsn değerim kacplfupu önemli değil 2 gün e 2 kat artıyor mu ona bakın bazen geç döllenme oluyor 20 Li değerlerde bile adet gecikmesi olmasına rağmen hamilelik belli oluyor
Yeniiannecikk Burnumageliyoduslkmsn değerin kacla başladığı önemli değil düzenli artış önemli 112yle öğrendim bı dusuo bı yuksldi şuan dış gebelik yasiyorum düzenli artıs olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️