zeynepikra_61 Kizlar ciğer gelistirici olup yan etki yaşayan var mı ? Yarın gideceğiz en son kontrolüm de yapabiliriz demişti doktorum merak ettim ?
Der_0 zeynepikra_61 dün ve önceki gün yaptık biraz iğne yakıyor ayağın ağırlaşıyor bide bebişin hareketleri çok çok azalabiliyor o kadar
mertveannesi2211 zeynepikra_61 bende 32. haftada nstde sancı çıktı iki doz yaptılar ciğer gelistiriciyi herhangi bir yan etki yaşamadım
Fatma0090 zeynepikra_61 28 haftamda 24 saat arayla iki doz oldum bi yan etkim olmadı suan cok şükür 34 haftalıgız 😇🧿
2gebe zeynepikra_61 korkma bir sıkıntı olmuyor bende iki kez yaptırdım sadece bebeğin hareketleri yavaşladı o kadar oda iki gün sonra düzeldi
mertveannesi2211 Der_0 bebek hareketiyle bir alakası var mı gerçekten dünden beri bebeğim az hareketliydi korktum acile gideyim diye düşündüm ama şimdi iyi çok şükür kendine geldi
zeynepikra_61 Der_0 peki hastaneden mi temin ediliyor iğne yoksa bizler eczaneden mi alıyoruz ? Ücret ne kadar acaba ?
zeynepikra_61 mertveannesi2211 Benim kasılmalarım var baya bir süredir yarin nst ye bağlar mi acaba ?
Minigim38 İğne vurulduğunda biraz yakıyor ağrı oluyor bide 1 2 gün bebeğin hareketleri azalıyor bende bunlar olmuştu
Der_0 mertveannesi2211 Evet canım ciğer iğnesi yoruyor biraz kortizon olduğu için etkisi geçince düzeliyor bebek
mertveannesi2211 zeynepikra_61 bağlar 32.haftada başlıyor benim doktorum bende de hicbirsey yoktu rapor almak için gittim iyiyim dedim bı on dakika nst ye bagliyalim bakalım dedi doğum sancısı çıktı çok şaşırdık bizde
mertveannesi2211 zeynepikra_61 kalçaya vuruluyor iki dozu birleştiriyorlar bir seferde vuruyorlar iki kere tekrar ediyorlar birde
mertveannesi2211 zeynepikra_61 devletteydim ben kendileri yaptılar sigortalı olduğum için de bir ücret ödemedim hastaneye
zeynepikra_61 mertveannesi2211 Bakalim bağlayacak mi çünkü aşırı kasilmam var gözle görülür hissedilir şekilde
mertveannesi2211 zeynepikra_61 bağlar inşallah sorunsuz çıkar erken çünkü daha haftamız aynı gunlerdeyiz bu arada benim de 32+4 üç gün yattım serum ve haplarla durdurdular benimkini üç dört hafta bile geçse iyi dedi artık doktor
mertveannesi2211 zeynepikra_61 ilk iki dozu birleştirip vuruyorlar sanırım 12 saat araydi sonraki iki dozu birleştirip vurdular iğne aslında dört ama iki doz şeklinde vuruyorlar
Der_0 zeynepikra_61 Bak şimdi devlet hastanesi ücret almıyor eğer özele gidiyorsan doktorun özelse muayene olduktan sonra gidip iğneyi eczaneden alıyorsun tekrar hastaneye dönüp ücretsiz vuruyorsun ilk dozu vurduktan ertesi gün aynı saatte ikinci dozu oluyorsun örneğin bugün saat 2 de vurdun yarın da 2 de vuruyorsun bitiyor
zeynepikra_61 mertveannesi2211 22. Haftadan beri çekiyorum inan çok yoruldum doktor 35. Haftaya ulassak çok iyi dedi ama asla yakıyorum uyuyamıyorum kasılmalardan hareket edemiyorum 😩🤷🏻♀️
Melismelo 2 doz 24 saat arayla oldum vurdukları yer 20 dakika aşırı ağrı yaptı bende oturamadım sonra gecti ama ve 2. Dozdan sonra o gün pek hisetmedim sonra düzeldi bunlar normal ama
mertveannesi2211 zeynepikra_61 çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla elimize alalım bebeklerimizi de bu günlerimizi hemen unutalım