Aliceindunyasi Kızlar 30 haftalık hamileyim kıyafetleri yıkayıyım hazır olsun diyorum yıkayıp ütüleyip dolabına koysam tozlanır mı sizce🤷♀️
laras21 Aliceindunyasi bu hafta baslamistim ben yani 35 haftada ama bnde 30haftada falan sonra basla sen cnku 34den sonra insan gercekten agirlasiyor zor oluyor
Aksa_korkmaz Aliceindunyasi bende tam bunu düşünüyordum. Sanırım alışverişimi bir an evvel bitirip yıkayıp hazırlamamız gerekiyor her şeyimizi, 32 hafta da çantanız hazır olsub diye bi yazı okumuştum çünkü ☺️ Bizim de az kaldı inşaAllah
Tosbik Aliceindunyasi valla canim bn 30haftaliktim yikadim ütüledim dolabina koydum hastane çantamida o gün hazirladim. Iyikide o zaman yapmışım suan 32 haftaligim yani üzerinden 2hafta gecti daha ama bn öyle bir ağırlaştimki suan konusurken bile yoruluyorum daraliyorum. Yani 30dan snrasi hakkaten cok daha zormuş. Bnce erken degil yani hazirla koy dursun
Aysehatun Aliceindunyasi 31.haftada yıkadım o haftada ütüledim hazır oldu odası geldi 2 hafta sonra yerlestim,34.haftada da cantami hazirladim hastaneye gidecek sus pus hediyeliklerde hazir cok sukur 🙏🏼 Simdi 35+6 haftalık hamileyim
Nesoo Ben 33 oldum hala hiçbir şey yapmadım. Neden bu kadar rahatım ben ya. Sanıyorum ki hep hamile kalcam hiç doğurmuycam:)
Semesu Ben yikadim utuledim yerlestirdim 32.haftamdayim. Hatta hastane cantami da yaptim koydum kenara. Hiiiic bisey olmaz tertemiz dolapta durur. Dunyanin her hali, son düzlüklükteyiz artik, cok da gecikmemek lazim 😌😌
Aliceindunyasi Aksa_korkmaz benimde daha tam bitmedi doğana kadar illa yine kıyafet alınır ama yinede yıkayayım diye düşünüyorum 🤔
Aliceindunyasi Aysehatun bende herşey hazır olsun en azından kafam rahat olur diye düşündüm ama daha da 2 ay var tozlanır dolapta diye düşündüm
Zeynozeyyo Bende 32 haftaşıkken yıkadım üstünede birsey orttüm ne olur olmaz diye simdi 34 haftalığım hastane cantadımı haZır ettim dün kontrol için hastaneye gitim acik sezeryana hasta almıstı doktorum bebek geldi yeşil örtü içinde aile bir panik ebeler ordan kızıyor kaç saattir bir elbise getiremediler diye yavrum bakım odasında 1saat bekledi elbise için tebbirli olmakta fayda var devlet hastaneleri vermiyor elbise her hastanede bir olmuyor
Aliceindunyasi Zeynozeyyo benim hastanem vericek ama ne olursa olsun illa ki kendi kıyafetlerininde hazır olması allah korusun her duruma hazırlamak lazım kendimizi
Aysehatun Aliceindunyasi tozlanmadı canım benimkiler zaten bebek odamız yapıldı özel 20 gün boyasının kokusu gitsin diye bekledi yapildigi yerde o sekilde geldi bana kokusuz yani bende gelince annemle sirkeli su ile yikladik iki gun havalandirdim yine sonra temizce yerlestirdim odasida kapali duruyor ustten cam acip havalandiriyorum hic toz olmadi cok sukur dogumun ne zaman olacagi belli olmaz hazirlikli olmak lazim
Kbrmrt Aliceindunyasi Önden hastane çantana koyacakları yıkasan daha iyi olabilir. Diğerlerini son haftalarda yıkayabilirsin.
EmelBG Aliceindunyasi Tercih canım biz 31haftadayız 35-36 yıkayacağım ütüleyeceğim çantamızı hazırlayacağım 🎀.
EmelBG Aliceindunyasi Çantayı hazırlayıp kıyafetleri yıkayınca lanetmii geliyor kızlar ben anlamadım Ki ,hemen ağırlaşmalar nerede okuduysam bi bizde tık yada psikolojik bence 🙈😂😂😂😂😂
sudamlasi EmelBG kesinlikle psıkolojik değil😂bende 30 a kadar baya enerjiktim oh dıyodum ya ağırlaşmıcam bu zamana kadar ağırlaşırdım dıyodum amaaa şimdi ne yatakta dönebiliyorum ne ağrısız kalkabiliyorum 3 saatlik uykuyla duruyorum say say bitmez 31+2 yim🙈
Nesoo Mervisss daha hastane çantama kendim için koyacaklarımı bile almadım. Lohusa pijaması gecelik falan alacam da ben onları sonradan hiç giymem. Hastane için alıp sonra giymemek saçma geliyor. Kararsız da kalınca yapmıyorum birşey 😊
Ezgi_hsyn Mervisss cinsiyet miiii 🤗🤗🤗 keşke bendede 2lide söylese ben kalp atışı duydum bir ay sonra gel dedi oda 10. Haftaya denk geliyor nasipse tam bayram ortası inan zamanda gecmıyo son 17 günüm kaldı inşallah 🥰