bimualla Kızlar 26 sında test yaptım negatifti. Hiç regl belirtim yok bugünde regl olmam lazımdı hadi yarını da bekliyim ama sizce pozitife dönme durumu olabilr mi?
Zeynepdgn50 bimualla canım bende adetime 3 gün kala test yaptım hiç bişey çıkmadı negatifti. Benim bat 28 bugün test yaptım silik çizgi çıktı belirgin baya yarın kan vermem inşallah hakkında hayırlısı olur
bimualla sacmalamakizim hiç bi ağrım yok. Aslında pms de benim göğüs ağrım olur bu ay oda olmadı. Hafif bi şişkinlik gaz hissediyorum o kadar başka bişeyim yok
Melekby Zeynepdgn50 ya bnmde bat bugün ama olmadım test yapsam çıkar mı acaba negatif görmek istemiyorum korkudan yapamıyorum.
Kubraalp bimualla canım bende senin gibiyim 29 olmam gerekiyordu olmadım bel ağrım var ve arada hasta olmuşum gibi akıntı geliyor
Ece56 Benim bat da 1 ekim erken testim 28 inde negatif çıktı. İnşallah değişir sonuçlarımız. Geç döllenme falansa olabilir bence.
bimualla Ece56 İnsallah ya bende test yapmadım ama kadıklarımda değişik sancılar oluyor o yüzden ümitlenmek istemiyorum belkdie regl olucam