Eylulmom_ Azizinannesi2 gelinini iyi tanıyan kaynana severim valla benimkine sor benle ilgili çöp bilmez 😅😅
Azizinannesi2 Eylulmom_ abov herşeyimi bilir şimdi evi toplamıştık işte evin camlarini kapaklarını silip koyalım dedi valla halim olmayınca yaparım diye gecistirdim iste pazar günü görümcem gelip cam kali silecek 😂😂😂 tabi içimdeki hepsini yap demezse 😂😂
Eylulmom_ Azizinannesi2 içindeki seni durdur ve görümcenin gelmesini bekle sen başka ilgi odaklarına yönel başka şeyler canın yapmak istesin bu fırsatı değerlendir 😅😅
Azizinannesi2 Eylulmom_ bilmiyorum inanki ne olursa belki yatak odasınin penceresini siler yatacak yer yok 😂😂
Armess_loya mavipapatyaa valla Bi poh olmuyor😬 engel yapınca, sen onun yazdıklarını görmüyorsun, ama o senin herşeyini görüyor. Adaletin bu mu dünya oluyorsun😂😂😂😂
mavipapatyaa Armess_loya o benmkini görmesin ama ne alaka engelliyorum o ben görmüyorum niye o bennkini görmesin 😂😂😂
Anneolmak188 Deletedmom_110 banada 2 gündür gelmiyor bildirim ben konuşmaya girince cevap verildiğini görüyorum
Birgul Azizinannesi2 oysaki moderatör arkadaşım yazmıştııı🥲 bazen napsan yaranamazsın alışılmış bir durum bizim için ☺️
Birgul Deletedmom_110 bildirimleriniz kapalı olabilir mi bir ayarlara bakın isterseniz Cevap vermişsiniz, belki anlamamış olabilirsiniz problem değil☺️ sorununuzun çözülmesine sevindim🌸
egemomss Birgul Ben bildirimler açık-kapalı yazan yere bakmıştım açık görünüyordu. Anlamamışım evet,tam çözemedim uygulamayı zaten. Arkadaş çok açık anlattı o yüzden.Teşekkürler☺️