egemomss Ay bir türlü anlamıyorum bana yanıt verildiğinde bildirim kısmına düşmesi gerekmiyor mu? Düşmüyor çünkü bende uygulamayı kullanmaya başladığımdan beri. @Cicilibicili
Deletedmom_110 egemomss merhaba annemiz 🌸 formu aktif kullanırken sayfayı yeniliyor musunuz gezinirken düşmüyor çünkü 🤍
Azizinannesi2 egemomss mod değilim ama ayarlara gir telefonun uygulamada gir Happy Mom bul ve tıkla bildirimlere izin ver dersen bildirim gelir
egemomss Deletedmom_110 Evet evet sürekli yeniliyorum ama uygulamayı kullanmaya başladığımdan beri gelmiyor.
Anneolmak188 Deletedmom_110 banada 2 gündür gelmiyor bildirim ben konuşmaya girince cevap verildiğini görüyorum
Birgul Deletedmom_110 bildirimleriniz kapalı olabilir mi bir ayarlara bakın isterseniz Cevap vermişsiniz, belki anlamamış olabilirsiniz problem değil☺️ sorununuzun çözülmesine sevindim🌸
egemomss Azizinannesi2 Yok canım silmedim hep aynı hiç bildirim görünmüyor. Nerden silindiğini de bilmiyorum ki hsjsjs
Azizinannesi2 egemomss bak senin için bildirimlerini sildim 😂😂zaten bildirim slme özelliği yeni geldi 😂
Azizinannesi2 NaimeYilmaz baya kara kutu eğer başıma bişey gelir ve duyarsanız bütün açtığım postları yorumlarımi silin olur mu 😂😂