mylittlebabym SutlacimiYedimmiBen onu bizde biliyoruz. Neden sıfır göbek fotosu atılmış o zaman 😂 iltifat amaçlı yazdım göbek nerde diye. Açıklama yapmana gerek yoktu.😂
EmineDefneGokce mylittlebabym 5 haftalık hamile olup, karnı gazdan şişmiş ama ille de bebek olduğunu iddia edip fotoğraf atan anneden daha masum bir post hshdhd
mylittlebabym EmineDefneGokce kız çıtır kız iki iltifat ediyim diyorum daha kendisi cevap vermeden başkaları atlıyor zhxhx benim yorumlarıma millet salça olmaya bayılıyor valla djdjd
Momsy410 EmineDefneGokce ben bunu cevreme yapmis olabilirim 😅 benim karnim cikti diye geziyodum tecrubeli arkadaslarimin imkansiz cikmaz demesine kulak asmadan
mylittlebabym egemomss yemin ederim ben artık şaşırıyorum ya djdjd sırf adımı görüp inadına yorum yapıyorlar diye düşünüyorum sjjdd iyi bişey söylesem yine muhalefet hdjd
egemomss mylittlebabym Aynen aynen bugün de denk geldim post sahibinden çok diğerleri karşı çıkıyor sana jsjsjsj
mavipapatyaa mylittlebabym 😂😂😂 kız burdakiler sana düşman düşmann 😂😂 tamam bizde ilk iyi şekilde tanışmadık da😀 denk geldigimde bakıyorum hep sana muhalefet yorumlar geliyor niyeyse 😀