Gamzeetrk bnde 3 haftada 2 kilo alarak rekora kosuyorum resmen. Doktor cok fazla almissin dikkat et ayda 1 kilo almaya çalis sen kilo aldikça bebekte kilo almıyor dedi. Suan 12 haftalik hamileyim. 4 kilo aldim baslangıçtan beri ama 3 haftadir cok dikkat ediyorum hic almadim. Ilk hamileligimde 17 kilo aldim ve bebek sadece 2.600 dogdu. Dogumdan eve geldigimde sadece 2 kilo vermistim. Herkesin bünyesi bir olmuyor maalesef. Ben dogumdan snra cok cabuk kilo veremedim. Sutum gelmedi olsun diye bol bol yedim yine kilo aldim yine sut gelmedi bebegim emmedi. Aç gezdim kilo verebilmek.icin anca o sekilde verebildim. Yemek yemeye dewam etseydim asla veremezdi benim bünyem. Ilk hamileligimden kalan 5 kilom varkende tekrar hamile kaldim ve +4 kilo daha aldim. Dikkat edicem saglikli yemeye calisiyorum. Ekmegin hamur isinin pilavın makarnanın tatlinin abur cuburun hicbir faydasi yok yemiyorum cok canm cekerse 1 2 kasik alıp birakiyorum. Ekmeksiz kahvaltı yapip ekmeksiz pilavsiz yemek yerseniz kilo saglikli bi sekilde ilerliyor. Cok yiyeyim bebegim kilo alsin saglikli olsun diye dusunme sakın snra vermek icin cok uğrasiliyor. 7 kilo alarak 3 kilo cocuk doguran arkadaslarim var onlara özenmiyor degilim bende..