92-anne Gebelikte mayonez tüketiyor musunuz? Bugün dönerin içinde vardı yedim sonradan kafama takıldı acaba yenmemesi mi gerekiyor diye.
mavipapatyaa 92-anne yanlış anlama ama herseyi bu kadar çok takarsan yani aman şunu yemiyim bilmem ne dersen su bile icemezsin icinde bakteri var. Yani herseyde bisey var. Biseyleri abartmadan yemek tabi ki normall
Deletedmom_8 92-anne sanki döner çok mu sağlıklı ? Tavuk eti mi ne eti Allah bilir. Ya da içine konulan yeşillik kim bilir nasıl yıkandı. Ona kalırsa iyi yıkanmayan yeşillikten de toksoplazma geçme riski var. Her şey bu kadar düşürür bir yemede hemen kafaya takarsak ohooooo 😂
egeninincisii 92-anne Aşırı seviyorum az tüketmeye çalışıyorum. Hatta gebelik şekerim var pek önerilmiyor ama az da olsa yiyorum arada 🤭
Papatyaa_01 92-anne hergün değilde haftada iki üç kere yerim yani yediğimde bi tatlı kaşığı miktarı kadar ancadır :)
rmkrc 92-anne yediğimiz mayonezler paket mayonezler yani pastörize olduğu için abartmamak şartıyla korkmana gerek yok dedi doktorum, fakat ev yapımı mayonez yani çiğ yumurtadan yapılan mayonez yememelisin salmonella riski oluşturduğu için
Gizem1994 92-anne bende bi kaç kes tostta yemiştim yani takmamak lazım dikkat ettiğimiz sürece bişey olmaz Allah’ın izniyle
SiriusA 92-anne Neler soruluyor böyle bazen şaşırıyorum 😅 ve kendimi sorguluyorum acaba çok mu rahatım diye 😅 patates kızartmasını hunharca ketçap mayonez ile yiyorum ben 😅 kendime acilen çeki düzen vermem lazım 🥴
BadoDe En sevdiğim şeylerden biri mayonez ama 1 kere ağzıma sokmadım belki başka şeylerden bu kadar çekinmedim yerken ama mayonezde çekiniyorum nedense 🤷♀️
Ayda2022 Kavonoz kavonoz yedim. Organik aldım. Bilmiyorum bakalım ama ymekleri yiyilebilir tek kılan şey mayonez oldu.dışarıda da yediğim oldu
Mrvkyr 92-anne Hiç yemedim içinde çiğ yumurta olduğu için pek onerilmiyor bakteri ve enfeksiyon a sebep oluyor.