Snmdrm Meraba yarın nasipse saat 3 de sezeryan olucam şuan sütümün gelmesi için yapabılceğim bişey varmı öneriniz varmı ? Gögüs pompasıyla pompalayın diye bişey duydum ama doğrumudur işe yarar mı ?
geyiksaniye Snmdrm plasenta anneden ayrılmadan süt gelmez diye öğretildi aldığım eğitimde. Yani doğum sonrası süt gelir Allahın izniyle . baktın gelmiyor sıcak bir duş al o imkânın yoksa sıcak kompres yap göğüslerine gelir o şekilde insallah
Seydaolmez Snmdrm kuru üzüm kompostosu yapıp içebilirsin süt yapıyor diye biliyorum hem hazır olmuş olur sezeryandan gelince de içersin
Gulcanozzz Snmdrm sütün gelmesi için emzirmeniz yeterli, bebek en güzel uyarıyı verir göğsünüze pompadan daha etkilidir, emdikçe gelir zaten süt. Sıktığınızda göremeyebilirsiniz
Sushiii Snmdrm süt sezeryanda biraz geç geliyor canım bu durumda morelini bozma bol bol ılık su ile duş al süt kanalların açılsın
Snmdrm Hastane öyle duş alma gibi bi durumum olmıcak inşallah hemencık gelir okadar saat ac kalıyoruz zaten bebem aç kalmasın 😢
Tugceonur Snmdrm şuan sütun gelmez bebek plesantadan ayrıldıktan sonra gelir ilk gün bir damla ağız sütü gelir ikinci gün daha çok artar özellikle sıcak bir duş ile daha çok artar bol bol emzirme.duzenli sağım ile herşey yoluna girer
Tugceonur Snmdrm ne kadar sık emzirirseniz o kadar çabuk sütünüz articak ama ilk gün genelde şekeri düşmesin diye mama destekli gidiyor bende öyle yapmıştım sarılık olmasın diye şırınga ile verdim hep o yüzden biberon alışkanlığı kazanmadi