A_syma Anonim11 Oda yasak sanirim. Yarim cay bardagi pekmeze 1 limon sıkın karistirip icin. Bogaz agrisina cok iyi geliyor. Hemde vitaminli.
[silindi] Anonim11 evet zararli streplis kullanilabilrsin pastil, andorex gargara yutmuyosun doktor onayiyla kullandim burunda stremiar kullandim
mavipapatyaa Anonim11 gebelik disinda bile 3 günden fazla kullanmayin diyor doktorlar. Yani doktorun sana gebe halinde verdiyse bilmiyorum. Yani burun tıkanıklığını burun ucuna mentollu krem surerek de acabilirsin
Glsahefe Ben hamile kalmadan önce sürekli otrivine burun spreyi kullanırdım ve hamile kaldıktan sonra doktoruma sorduğumda direk hangi marka olduğunu sordu otrivine dediğimde onu kullanmamalısınız okyanus suyu kullanabilirsiniz demişti
_edakrsu22 A_syma hayır sormadım hiç ne bilimsel bilim zararı olacağı düşünmüyorum çünkü her gün kullanmıyorum alerjik bir insanim burnum tikaninca kullanıyorum ama doktoruma soracağım bu posttan sonra 🙂
A_syma _edakrsu22 Hamileyken parol disinda hic birseyi doktor takibi olmadan kullanmamalisiniz. Bende de her turlu alerji var. Burun spreyi yasak. Ne olur ne olmaz. Allah korusun 🌸