A_syma Emellbsm Maddi durumunuza bagli. 8 ay besikle yatak odasinda kaldi kizim. Daha sonra besikle odasini ayirdim. oyuncaklari vardi birde. 3 yasina girecek bir kac ay once oda aldik.
Halimik-60 Bebekken oda hazırlanmaz zaten annenin yanında yatmak zorunda. 1 yaşından sonra yapılır bu işlem
MMelissaaa- Halimik-60 ben 4. Aydan itibaren hazırlamayı düşünüyorum çünkü maalesef ki iki haftada bir zam geliyor. Şimdiden hazır etmek daha mantıklı ayrıca hazırlanır çocuğun Eşyalarını nereye koyacağız
annenur Halimik-60 hazirlanmaz zaten mi ben 16 haftaliken hazırladım bekleseydim heralde 5 katı fiyatla hazirlardim. Ayrıca 1 yaşından sonra yapılır diye kesin konuşmayın bence kimisi 6. Ayında (ben) kimsii 2 yaşında ayirir 😂
izobellaaa-_- Hazırladım ben Şuan 39+3 37 de falan hazırladım galiba çantayı da 38 de herşeyi sona bırakınca zorlandım biraz 🤦🏻♀️🥰
A_syma annenur Ilk kizimi 8 aylikken ayirdim. keske daha erken ayirsaymisim dedim 😂 bunuda heralde en fazla 6 ay tutarim odamizda.
MMelissaaa- annenur kesinlikle katılıyorum. Fiyatlar ayda bir değil hafta da iki haftada bir artıyor. 12. Haftama geçecem eşime diyorum yavaştan başlayalım o da benimle aynı fikirde. 7.8. Ayı beklersek oooo iki katı olur herşey
MMelissaaa- annenur maalesef canım. Eşimde önce erkenden davranmayalım diyordu ama öyle böyle alınacak zaten onca şey o yüzden ona da mantıklı gelmeye başladı erken almamız. Bakalım artık allahım sağ Salim kavuştursun hepimizi 🙏🏻