Aysgul_cn Arkadaşlar merhaba ıslak mendil ve ateş ölçer bakıyorum sizler hangilerini aldınız yada kullanıyorsunuz? Memnun kaldığınız varmi?
somurtkankedi Aysgul_cn ben set aldım içerisinde ateş ölçerde vardı ıslak mendil olarakta sleepy aldım, baby turco da iyiymiş
Kralicediva Aysgul_cn ben özellikle iç ateşi ölçmek için braunun kulaktan ölçen ateş ölçerini aldım ıslak mendil de fark etmiyor indirimde ne yakalarsam ama genelde baby turco bez ve ıslak mendil aldım sleppy le aynı dokuları
annenur Aysgul_cn ateş olcerimiz hastaneden annem getirdi dijital ve manuel ama ıslak mendil slepy kullanıyorum memnunum önceden yikiyordum ama sonra pişik yapmadı hiç yıkamadan kullandim
somurtkankedi Aysgul_cn evet set olarak herşeyi vardı içinde çantasıda var bana daha mantıklı geldi o şekilde bi bakın 🌸
Srdm Aysgul_cn ateş ölcer olarak omron mc-520 e modelini aldım kulaktan ölcer bu, ıslak mendil de sleepy 12 li ve bi 12 li de baby turco aldım
Aysgul_cn Srdm omron çok güzel bir marka Çubuk olan ateş ölçer o marka aldim diğerine karar veremedim
Yasolinnn Srdm merhaba üstünden zaman geçmiş ama birşey sormak istiyorum, kulaktan ölçümün yenidoğanlarda biraz zor olduğunu, kulağa tam oturmadığını söylüyorlar nasıl kullandınız, memnun musunuZ
egeninincisii Aysgul_cn Ateş ölçeri e bebekten aldım ucunda kurbağa olan klasik bi model. Islak mendil baby turco ve sleepy kullanıyorum sürekli.
2baby1moms Ateş ölçer var evde bir tane normal olanlardan o u kullanıyorum ıslak mendil ise baby turco ve sleepy kullanıyorum hangisi indirime girerse onu alıyorum şuan sllepy sensitive kullanıyorum kokusu güzel boyutu da iyi
ayla__ Aysgul_cn kısmetse ocakta kullanacam ama ablam görümcem arkadaşlarım hep bezini kullanıyor bende görüyorum çok memnunlar
ayla__ Aysgul_cn bide böyle bir gerçek var çocuk doğar doğmaz hangi bezi altına bağlarsanız onunla gider pişik olmaz Allah’ın izni ile oluyorsada ya altı uzun süre ıslak yada 💩lu kalmiştir
Srdm Aysgul_cn evet çok güzel memnun kaldım bende bebeğim doğmadı ama kendimizde kullanmak durumunda kaldım gayet doğru sonuc veriyor
Totoro Ateş ölçer olarak kapsamlı ve uzun ömürlü olması için braun un temassız modelini aldım, ortam ısısı, su, mama ve alından 3 sn de ölçüm alan bir modeli