_mira_2022 Yarın doktorum çağırdı yatış yapılacak ALLAH izin verirse suni sancı verilecek 40 haftalık hamileyim bebek için zararlı olamasın diye sancı verib doğumu başlatacak bütün hamiler sağ salim bebeğine kavuşur İNŞALLAH içindede ben dua edermisiniz 🥲🙏
44Gamze44 _mira_2022 Ben de yarın sabah sezaryan olacağım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Armommy _mira_2022 Allah yardımcın olsun, darısı başımıza🤲🏻Sağlıcakla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza🤍
Efulii _mira_2022 44Gamze44 EdSusam Allah hayırlı dogumlar nasip etsn hepinize . İnşallah pozitif dogum hikayelerinizi okuruz bizlere de dua etmeyi unutmayin 🥰
44Gamze44 Efulii Efulii Ayyy inşallahhh çok istiyorum pozitif bir hikaye yazmayı 🥰🥰Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim🌸
Bebis_annesi51 _mira_2022 rabbim sağlıkla kucağına almak nasp etsin inşallah canım Kolay doğumların olsun. Rabbim hepimizin yadımcısı olsun 🤲🏻❤️
_mira_2022 Bebis_annesi51 Güzel sözlerin için teşekkür ederim canım benim amin İNŞALLAH her kes bir avazda kurtulsun bebeğini sağ salim kuçağına alsın amin🙏😊
Papatyamm1 _mira_2022 minnakmış canım kolayca sağlıkla doğar inşallah benimki 37. Haftada 3.200 gram 40. Haftada 4 e yaklaşır sanırım normal doğum zor olur
_mira_2022 Papatyamm1 3 olan bebekler normal doğumda ola bilir 4 kilo olursa tabi zor olur yırtıkta olur o zaman normlde öylede böylede yırtık oluyor ztn korkutmuyalım kendimizi 😂