kuzumvebenn https://imgyukle.com/i/nWhVMf Bu dünkü yumurtlama testi ama ben dünü değerlendiremedim dünkü teste göre yumurtlama dünmüsmüs bakar mısınız bugün eğer dunse bugün değerlendirsem şansım var mı
Deletedmom_85 Tabi ki var şansınız bugün ve yarını değerlendirin mutlaka. Yumurtlama olmuş 1-2 güne çatlar.
kuzumvebenn kuzumvebenn Normalde dün yumurtlama günü ise bir gün önce olmuştu ilişki bugün ve yarıni da dediğiniz gibi değerlendirirsem inşallah bu ay olur
Deletedmom_85 kuzumvebenn bir gün önce olmuşsa ilişki ve bugünü de değerlendirirseniz Allah’ın izniyle olacaksa tutar diye düşünüyorum. Peki başka testin var mı? Dün ve bugün harici önceki günlerde?
kuzumvebenn Kahvesever 1 yıldır olsun diye çırpınıyorum ki olmadı bir türlü kısmet tabiki herşeyin bir zamanı var kendimi hazır hissetmesem bu kadar istemem neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz?
Deletedmom_85 kuzumvebenn pek yumurtlama gibi de gelmedi net değil çizgiler ama bugün daha da silik olmuş. Herhalde olmuştur diye düşünüyorum
Kahvesever kuzumvebenn Bakması biraz zor sadece insan kısa sürede yıpranıyor gerçekten anne olmak hic kolay değil. Psikolojikman yoruyor. Eminim siz çok iyi , çok becerikli , bebeğinin dilinden çok iyi anlayan bir anne olursunuz…
kuzumvebenn Kahvesever Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle eminim ki anneliği yüreğinde hisseden birçok kadın zaten bu şekildedir doğurmuş dogurmamis fark etmez tabiki yolun yokuşları olur insanız ama elimizdeki nimetin kıymetini bilmek de gerekiyor diye düşünüyorum çünkü arayıp bulamayan yıllarca bu duyguyu yaşayabilmek için savaş veren birçok kadın var rabbim kısa sürede isteyen dileyen herkese anneliği tatdirsin evladı olan anneleri evlatlarına evlatları da annesine bağışlasin inşallah…