Tubatgn Youngmom8 ilk tremisterde eşim, annem ve kayınvalidem yardımcı oldu, bulantılarım bitti kendime geldim hemen pratik süprüge aldım ben onunla evi süpürüyorum eşimde arkamdan vileda yapıyor 🤭
Yesim52 Youngmom8 ben risksiz bir gebelik geçiriyorum ama ona rağmen kesnlikle yükseğe uzanma cam silme yapmuyorum ama onun dışında rutin işlerimi yapıyorum eşyalarım yüksek altına süpürge vileda giriyor. Ağır şeyler taşıma kaldırma. Ama hamileyim diye de herşeyi salma. Şahsen ben hep ben hasta değil hamileyim diyorum.sağlıklı gebelik için hareket etmek de çok faydalı
DefneErva Youngmom8 Sürüne sürüne yapıyorum. Dokuzuncu aya geldik şükür ama her şey problem.. Eğilmek, dönmek, yürümek, hatta nefes almak bile zor geliyor artık…
tosbigimleyolculuk MadameHappy34 neden yapamıyorsunuz kilonuz falan mı çok ben her gün yapıyorum da meraktan sordum 😊
efsaneana Pazar günü Allah izin verirse sezeryan doğumum var 2 yaşında da oğlum😇😇 az önce komple ev temizliği yaptım
Youngmom8 efsaneana sağlıkla gelsin inşallah mis gibi evinizde temiz bebişinizi bekliyorsunuz ne güzel banada nasip olsun🥰
MadameHappy34 tosbigimleyolculuk kilom yok zor hamile kaldım ameliyat ilaçlar falan ve riskli hamilelik olduğu için yapamıyorum🥴
mylittlebabym Evim kucuk zaten dip köşe temizliğim Max 1 saat sürer. İki günde bir baştan aşağı süpürür siler, toz alır banyo tuvalet yıkar mutfağı temizlerim. Zaten çok bir kirlilik olmuyor birikmediği için :)
Youngmom8 Yesim52 öyle canım bende yavaş yavaş yapıyorum artık bi yandan da korkuyorum bişey olursa diye
Yesim52 Youngmom8 dediğim gibi sadece ağır kaldırma yükseğe uzanma saatlerce aralıksız iş yapma yeterli bence.hamileyim aman ya bişey olursa psikolojisine girersek 9 ay geçmek bilmez.
JaleTogrul Youngmom8 vallahi 38 haftamdayım bir kere yardım aldım yengemden oda pencerelerim falan çok büyük ve yüksekte o yüzden düşmekten korktuğum işleri ondan rica etdim🥴 ama benim hamileliğim riskli değildi, sizde öyleyse bol bol dinlenin vallaha sizden önemli değil ya 🌸
Asim_Mehmet Youngmom8 Ağlaya sızlaya yapıyorum valla 😂 32 haftalık gebeyim, bide misafirliğe gelmek isteyen arkadaşlar oluyor.. hayat co k zor
aframoms13 Youngmom8 bu zamana kadar hamile değilmiş gibi herşeyi yapardım ama artık 19 olduk ağırlaştık mı ne artık yoruluyorum eşim yardımcı oluyor genelde