Hilalhamzaa Merhaba arkadaşlar son regli tarihime göre 8+4 haftalık hamileyim bugün dr gittim kalp atışı duyulmadı dr geç döllenme olabilir bir hafta şans verelim dedi geç döllenme nedir ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
Eboz Hilalhamzaa benimki de öyle di kese bebek kalp atışı geç duyuldu ama doktor şuan küçük senin adet tarihini degiştirelim yoksa bebek gelişmiyor deriz dedi zaten düzensiz regl oluyordum 30 Aralık son iken 10 ocak yaptı sonraki ayda bebek büyüdü günde ultrason da kesin bilgi verilir dedi
Busragy Hilalhamzaa adet tarihime göre 13.haftamda olmam gerekiyor adet gecikmesinden 9 gün sonra kanda 64 cıktı betahcg değerim doktor direkt gec döllenme dedi. Bebek usgde kaç haftada çıktıysa ona göre adetini değiştiriyorlar ki gelişim geriliği gibi zannedilmesin diye. Yani tek sorun geç döllenmeyse hiçbir sorun yok
Hilalhamzaa Eboz banada bebek gelişmemiş dedi 6 haftalık falan dedi anlayamadım orda ne demek istediğini
Hilalhamzaa Tubatgn yok hayır sekiz gün gecikince yaptrıdım sonra ertesi günü kanda gebelil testi yapmıştım 13 gün önce gittiğimde kese görüldü şimdide böyle oldu
Tubatgn Hilalhamzaa canım kalp atışı 9.haftaya kadar dinlenebiliyor, geç döllenme ise o ay beklediğin günün dışında bir gün yumurtlama olmuş o zaman döllenmiş yani sen 1 eylülde bilirken sen 5 eylülde yumurtlama yapmışsın gibi
Eboz Hilalhamzaa 6 haftalık iken bebek görünür dedi bende gözükmedi sonralarda gittim gözüktü bekle bi doktor bakar durumuna
Eceklc_13 Benimde yaklaşık 17 gün reglim geçikti tahlil yaptım bugün 1224.7 beta çıktı ama utrasyonda görülmedi kaç haftalık onu bile bilmiyorum beklemek gerçekten zor
Hilalhamzaa Busragy ya geç döllenme yada bebekte gelişim geriiği vardır dedi bir hafta şans verelim yoksa gebeliği sonlandıralım dedi
Irem34_52 Benm son adet tarhim 4 hazirandı gec dollenme olms oyuzden 13 haziran olarak kayda aldı doktor o sekilde oluyo tarih degisiyo ins duyarsiniz tekrr.gittiginizz zaman
Mre @Hilalhamzaa benim de normalde reglim 16 temmuzdu bundan dolayı doktora gittiğimde 10 haftalık civarı olmam lazımdı ama geç döllenme olduğundan ve düzensiz reglimden dolayı ultrasonda 6 haftalık çıkmıştı. doktor da artık reglimi 8 ağustos saymam gerektiğini söyledi. Korkma bence içini ferah tut.