Der_0 Adacan evet kasılıyor sertleşiyor merak etme bi kaç saate düzeliyor sonra bende de oldu aynısı dün akşam
Adacan Der_0 ama tam 12 saat oldu normal mi bu? Öğlen falan da hiç dikkat etmedim ya oğlana yemek hazirlicam diye sürekli bir koşturma halindeydim ama kasılması yoktu
Der_0 Adacan biraz parmağınla mıncıkla tepki veriyor mu kontrol et sabahları koşuşturma içinde hareket etsede hissedemezsin soluna uzan kontrol et bak şimdi bi
Der_0 Adacan ben pazartesi 16.25 de yaptım azaldı hareketi sabaha kadar düzeldi düzeldiği gün dün yani tekrar aynı saatte yaptım yine azaldı bu sabah düzelmişti sabah bi kasıldı anlatamam sertleşti aniden kasıldı düzeldi şu an normal
Busra3246 Duygu2213 ne ilaç yazmadı ki ilaç içmekten nevrim dönüyor artık 33+5 sancıyla açılmayla 36 ya kadar tutmamız lazım diyor ama ilaçlara rağmen sancı devam rabbim herkesin bebeciğini sağ Salim vaktinde kavuştursun
pamia Duygu2213 benimde erken dogum riskim var o yuzden ilac yazdi 36 haftanin sonjna kadar o ilaci alcakmisim almanyada yasadigim icin ilacin ismini yazamiyorum