hazalhazar Minikannesi00 devlet hastanesinde3 haftada cikti . Ilk hafta ön sonuc sonra 2 haftada da kesin sonuc cikti. Zaten ön sonuc kesin sonucu destekliyor yani 1 haftada ogrenirsnz durumu
Minikannesi00 hazalhazar teşekkür ederim ,bana mesaj atacaklarını söylediler, doktorumu arasam o çıkıp çıkmadığını görürmü acaba
Minikannesi00 hazalhazar tamam canım teşekkür ederim ben farklı bir şehiirde yaptırdım öyle aynı gün gidemem,umarım sonucu telefona falan atarlar isteyince
Minikannesi00 hazalhazar çıksında napalım gidip alırız müsait olunca ,yada doktorumu ararım ona gidiyordur heralde
Minikannesi00 hazalhazar canım eşime mesaj gelmiş ama bana gelmedi. Ondan da kan almışlardı ,o kendi sonucudur değil mi
hazalhazar Minikannesi00 benimesimin numarasini verdik sonuc ciktidiye mesaj geldi arayincada bilgi veriyolr istqnbuldaysaniz. esiniz neden kan verdi simdiden
Minikannesi00 hazalhazar canım eşimle benden de istediler bilmiyorumki. Diğer gebelikler içinde yararlı dediler . Acaba bizimdemi sizin gibi oldu. Eşim gitti bilgileri doldurmaya ,ikimizinde numarasını yazdım dedi. Bende ayrı ayrı mı geliyor dedim acaba